Espai Guru

espai-guru

Busquem l'expertesa per entendre aquest món canviant. Noms propis que s'expliquen de forma didàctica i divulgativa analitzant el present i que apunten el futur que ens espera.

Actualitat

actualitat

Et posem al dia amb les notícies més importants del món digital i de les xarxes. 

Influenciadors i noves tendències

influenciadors-i-noves-tendències

Amb l'influenciador i periodista Roc Massaguer, "Outconsumer", convidem altres "influencers" de les xarxes per parlar de les novetats i noves tendències que s'imposen. Els canals de Youtube, Instagram i TikTok van canviant els seus paràmetres i els generadors de continguts volen tenir-hi veu.

Vida Digital

vida-digital

Els divendres entrem a la intimitat tecnològica de personatges populars d'àmbits com la política, el teatre, la música, la ciència… Tothom té una vida digital sense saber-ho.

La tele que es mira a les xarxes

la-tele-que-es-mira-a-les-xarxes

Mariola Cubells, especialista en tele i continguts audiovisuals, ens detalla cada dilluns quins són els continguts televisius que més es miren i que generen converses a les xarxes. Ja no val dir que no es mira la tele si s'està connectat a un mòbil o a un ordinador. El 70% dels hashtags que monopolitzen converses a les xarxes i els principals vídeos de YouTube surten de continguts audiovisuals. El suport ja no importa

Música al núvol

música-al-núvol

És l'espai de música dels divendres que lidera Joan Arenyes, que cada dia ens tria també una cançó de tots els temps i una novetat. Descobrim els hàbits digitals i les noves tendències dels grups de música més influents i que tenen més activitat a les xarxes. Divendres a les 13.45h

Tallers i tutorials

tallers-i-tutorials

T'ajudem a organitzar la teva vida digital amb tutorials i tallers que et poden anar bé. No cal ser un expert per seguir les nostres formacions i les nostres recomanacions.  També busquem respostes, contrastem i verifiquem tot allò que ens vulguis proposar a través de popap@catradio.cat.

Mòbil vermell

mòbil-vermell

El mòbil vermell és el primer que sona al "Popap" cada dia. Algú respon el qüestionari de vida digital i ens recomana un personatge de la seva agenda de contactes que respondrà el qüestionari l'endemà formant una cadena de persones interessants. D'aquesta manera descobrim nous comptes i nous continguts i desafiem l'algoritme, que ens proposa sempre el mateix.

Batalles de ficció

ManiacSerioses
ManiacSerioses

Alfons Gorina ens fa triar entre dues icones del cinema o de les sèries de tots els temps. Tu de qui ets? Serà una dura batalla que ens ajudarà a entendre més la indústria de ficció audiovisual que s'espandeix en formats molt diferents i sempre en digital

El xat

el-xat

Estrenem converses sobre tecnologia entre avis i nets. És un intercanvi generacional, nostàlgic i sorprenent. Avis i nets que estan més connectats del que podria semblar en un primer moment. Uns aprenen dels altres i tant els avis com els nets fan descobriments. 

Trucs Ninja

trucs-ninja

En Joan Arenyes ens descobeix els trucs i secrets que fan servir els experts per utilitzar millor les pantalles, els mòbils i la tecnologia que ens envolta

F5

f5

L'equip de buscadors i buscadores Popap explica la transformació digital de la nostra societat amb testimonis reals i l'ajuda dels experts. Busquem els protagonistes i els especialistes que ens puguin posar en context el que està passant.

Bombolles digitals

bombolles-digitals

No tots veiem el mateix quan naveguem per les xarxes. Un cop al mes petarem aquesta bombolla personal i sabrem què mira, què veu i què descobreix una persona de 15, una de 25, una de 35, una de 45, una de 55, una de 65 anys...

El minut d'Andreu Veà

el-minut-d'andreu-veà

Andreu Veà és pioner d'internet i ens dona trucs fàcils i entenedors per a la nostra vida digital. Consells basats en el seu llibre "Tecnología para andar por casa".

Anar al contingut