Tallers i tutorials de xarxes socials

Tallers i tutorials de xarxes socials

Amb els experts en estratègia digital Belena Gaynor i Albert Vico et descobrim els millors trucs i les últimes novetats a les xarxes socials. És un espai molt útil. No cal ser un expert per seguir les nostres formacions i les nostres recomanacions. També et descobrim els millors comptes i els bons professionals de les xarxes. 

Horari: dimarts a les 13.05

Noves tendències, amb Roc Massaguer

Roc Massaguer, Outconsumer, al seu estudi

Amb el periodista Roc Massaguer, "Outconsumer", convidem altres creadors de contingut per parlar de les novetats i noves tendències que s'imposen. Passem per Twitch, Youtube, Tik Tok, Instagram i totes aquelles noves plataformes que utilitzen per emetre aquests continguts. Els esports i els videojocs també tenen el seu espai.

Horari: dijous a les 13.05

Calendari del pagès, amb Miquel Montoro

Miquel Montoro en el seu primer vídeo
Miquel Montoro en el seu primer vídeo

El youtuber mallorquí s'ha fet popular amb els seus vídeos sobre el món rural i s'ha convertit en un autèntic divulgador de coneixements agrícoles des de Sant Llorenç des Cardassar on la família hi té una petita finca. El primer dijous de cada mes, Miquel Montoro fa una versió personal de "El calendari del pagès", un un clar homenatge a la revista que s'edita des del 1861. Som digitals però toquem de peus a terra i aquesta temporada fem un programa de proximitat i km0. 

F5

f5

Li diem F5 a un espai d'actualitat diària fet a l'estil del Popap. Busquem els protagonistes i els especialistes que ens puguin posar en context el què està passant. Ens ajuden a entendre la transformació digital que està patint i gaudint la nostra societat.

Horari: cada dia a les 13.35

Vida Digital

vida-digital

Aquesta temporada descobrim els hàbits digitals i les claus que fan exitosos els principals personatges de la xarxa. Tothom té una vida digital sense saber-ho, però aquells que han aprofitat l'entorn digital, encara més, i els aprofitarem per aprendre noves maneres de fer i nous conceptes. Una vegada al mes també entrem al xat intergeneracional d'avis i néts que es connecten gràcies a la tecnologia.

Horari: divendres 13.05h 

La tele que es mira a les xarxes

la-tele-que-es-mira-a-les-xarxes

Amb la periodista Mariola Cubells reflexionem sobre els canvis que s'estan produint al voltant dels continguts audiovisuals. Un dels lemes de l'espai és: "No diguis que no mires la tele si tens internet." El 70 % dels hashtags que monopolitzen les converses a la xarxa surten de continguts audiovisual i el suport ja no importa. 

Horari: dilluns 13.05h  

Música al núvol

música-al-núvol

Joan Arenyes ens tria una cançó de tots els temps i una novetat cada dia. Els divendres destapa "la llista efímera". Són 10 cançons en català per un moment concret o un estat d'ànim. La llista canvia cada divendres i es pot escoltar durant tota la setmana a Spotify sota el nom "popapcatradio".

Horari: divendres a les 13.45

Espai Guru

espai-guru

Busquem l'expertesa per entendre aquest món canviant. Noms propis que s'expliquen de forma didàctica i divulgativa analitzant el present i que apunten el futur que ens espera.

Anar al contingut