Vida Digital

Els divendres entrem a la intimitat tecnològica de personatges populars d'àmbits com la política, el teatre, la música, la ciència… Tothom té una vida digital sense saber-ho.

ÀUDIOS

Popap Challenge

Roc Massaguer

Roc Massaguer

El youtuber i periodista Roc Massaguer "outconsumer" lidera el canal de YouTube del Popap. Un espai d'entrevistes i reptes on cada setmana convidem els youtubers, influencers i instagramers més interessants i amb més seguidors!

ÀUDIOS

Story Txelling

L'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà

L'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà

Tercera temporada de la sèrie "Story Txelling" co-protagonitzada per l'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà. Són converses sobre la vida moderna que ens fan pensar. Una mirada àcida i humorística de la societat actual hiperconnectada.

ÀUDIOS

Caçatendències al món

Amb Joan Arenyes connectem amb les principals capitals del planeta per descobrir nous hàbits i les noves tendències que s'imposen al món i que aviat arribaran a Catalunya o ja hi són amb empreses punteres.

ÀUDIOS

La tele que es mira a les xarxes

Mariola Cubells, especialista en tele i continguts audiovisuals, ens detalla cada dilluns quins són els continguts televisius que més es miren i que generen converses a les xarxes. Ja no val dir que no es mira la tele si s'està connectat a un mòbil o a un ordinador. El 70% dels hashtags que monopolitzen converses a les xarxes i els principals vídeos de YouTube surten de continguts audiovisuals. El suport ja no importa

ÀUDIOS

El xat

Estrenem converses sobre tecnologia entre avis i nets. És un intercanvi generacional, nostàlgic i sorprenent. Avis i nets que estan més connectats del que podria semblar en un primer moment. Uns aprenen dels altres i tant els avis com els nets fan descobriments. 

Espai Guru

Conversem amb experts de la nova societat digital. Un espai de reflexió on convidem a gent que ens inspira i que ens interessa per obrir la ment i entendre aquest món canviant.

ÀUDIOS

F5

L'equip de buscadors i buscadores Popap explica la transformació digital de la nostra societat amb testimonis reals i l'ajuda dels experts. Busquem els protagonistes i els especialistes que ens puguin posar en context el que està passant.

ÀUDIOS

Actualitat

Les tendències socials i els continguts que més triomfen a les xarxes.

ÀUDIOS

El minut d'Andreu Veà

Andreu Veà és pioner d'internet i ens dona trucs fàcils i entenedors per a la nostra vida digital. Consells basats en el seu llibre "Tecnología para andar por casa".

ÀUDIOS

Sèries i cinema a la carta

ManiacSerioses

ManiacSerioses

Alfons Gorina ens avança quines seran les estrenes de cinema de més repercussió, les sèries més destacades i els formats televisius que ho peten al món. Un espai mensual per poder anotar a l'agenda el que ha de venir i poder-ho veure amb qualsevol dispositiu. 

Bombolles digitals

No tots veiem el mateix quan naveguem per les xarxes. Un cop al mes petarem aquesta bombolla personal i sabrem què mira, què veu i què descobreix una persona de 15, una de 25, una de 35, una de 45, una de 55, una de 65 anys...