Popap

La foscor del nou capítol de "Game of Thrones" inunda la xarxa de mems

La batalla de Winterfell de l'episodi 8x03 és la més espectacular de la història de la televisió però també la que es veu pitjor?
Carles Pauné
La foscor de l'últim capítol de "Game of Thrones" inunda la xarxa de mems

The Night King a l'episodi 8x03 de "Game of Thrones"

Després la batalla que va tenir lloc dilluns a la matinada en l'últim capítol de 'GoT', que molts fans van poder veure ahir a la nit, arriba la calma. I amb ella, totes les impressions dels seguidors de la sèrie, que han fet servir Twitter per comentar el que van veure. O millor dit, el que potser no van veure prou bé. L'excessiva foscor ha estat el més comentat, malgrat que la majoria de fans van quedar fascinats amb un episodi ple d'acció, d'intriga i fins i tot de terror. Es podria haver vist millor? 

Al Popap hem fet un repàs per la xarxa social per trobar els millors mems que el capítol va deixar. Això sí, et recomanem que si no ho has fet, primer miris l'episodi: no volem fer-te spoiler.

La foscor, el més comentat

Com era d'esperar, la poca llum que hi havia a les escenes del capítol va deixar empipats a alguns usuaris.

 

 

La batalla aèria

Els dos dracs han estat també protagonistes d'alguns tuits amb l'etiqueta #GameofThrones

 

Arya, l'heroïna de la nit

 

Un capítol d'infart

Més enllà de les anècdotes del tercer episodi de la vuitena temporada, molts usuaris coincideixen en que els va deixar perplexos.

 

Evitar spoilers, un clàssic

La majoria de seguidors han d'evitar constantment les xarxes per evitar que els revelin l'argument del capítol que encara tenen pendent de veure.

 

Tràiler del pròxim capítol

Així s'anticipa la pròxima (i última) batalla per al Tron de Ferro i els set regnes

ÀUDIOS RELACIONATS