El coronavirus inunda d'humor les xarxes
Vàters convertits en trons de paper, gossos exhausts de tant sortir i bars que màgicament es transformen en perruqueries... Repàs per la invasió de mems que ha deixat la primera setmana del confinament
El coronavirus inunda d'humor les xarxes
El coronavirus inunda d'humor les xarxes
Popap

El coronavirus inunda d'humor les xarxes

Vàters convertits en trons de paper, gossos exhausts de tant sortir i bars que màgicament es transformen en perruqueries... Repàs per la invasió de mems que ha deixat la primera setmana del confinament

Judith Argila / Josep M. EscofetActualitzat
TEMA:
Coronavirus

Ho sabem: són i seran dies difícils. Dies sense celoberts, sense tria, sense moviment. Dies de patir pels altres - pels que tenim a casa i per tots aquells que han quedat a l'altra banda. Dies carregats de microtensions, que van sumant emocions contingudes, dies que ens van tornant cada cop més densos.

I de sobte, en aquest escenari estret i contingut que estem compartint en soledat, aterra beneïdament l'humor. Un humor còmplice i descarat, blanc a estones, negre per moments, que ens agermana i ens fa terrenals i banals de nou. Arriba l'humor com a gran vàlvula de sortida col·lectiva, com a desengreixant, com a alliberació. Beneït humor!

Volem fer un repàs per aquest mar de mems que ens ha inundat l'última setmana i ens ha permès, entre tanta notícia colpidora, riure. Ens hi acompanyeu?

 

"Coronavirus" et segueix a Twitter
Va aparèixer quan encara sortíem al carrer a passejar i donàvem la mà als amics quan quedàvem per sopar: en aquells dies de feliç ignorància, Twitter ja va veure néixer un perfil amb el nom "Coronavirus", on el mateix virus parla en primera persona, comentant l'actualitat dels esdeveniments en temps real. Humor negre, potser sí... però sublim.

 

 

Paper de vàter nostre de cada dia
Cel·lulosa industrial, reina indiscutible de les primeres hores de confinament. Trobar-ne a les estanteries els primers dies semblava una missió impossible. Per sort, als mems hi tindrem paper per dies.

Tro de paper

 

 

 

 

@donlisardo

Feliz día del padre !! ##donlisardo##díadelpadre##humor##comedia##cuarentena##netflix##hbo##amazonprime##movistar##quedateencasa##tiktok

♬ sonido original - donlisardo

 

Els nens són adorables...!
Pares confinats amb fills: estem amb vosaltres. Quan l'energia del més petits de la casa sembla que no s'hagi d'acabar mai i la vostra paciència vagi exactament en direcció contrària, recorreu a les xarxes: segur que trobeu algun mem que us fa sentir profundament acompanyats. Força, pares del món!

 

 

 

Que bonic és l'amor… en quarantena
Ai, l'amor confinat. Ai, l'amor que no té espai ni oxigen per nodrir la flama…! És possible que el món de la parella, el romanticisme i els "happy endings" no siguin el mateix després d'aquesta quarantena, però no patiu: després del drama, amb una mica més d'humor, trobarem la manera de tornar a l'amor.

 

 

"Es lloga gos"
El tòpic que el gos és el millor amic de l'home mai no havia estat mai tan cert com aquests dies. El país viu autèntiques batalles campals domèstiques per triar qui té dret avui a passejar la mascota. I mentre, els gossos… els pobres gossos fan el que poden ;)

 

 

 

 

Neteges intensives
Quantes vegades us renteu les mans cada dia? Si necessiteu una mica de motivació extra, sempre podeu recórrer a un hit musical. Els efectes secundaris els deixem pels mems.

 

 

 

 

Perruqueries, necessitat nacional
Les perruqueries van sobreviure a l'estat d'alarma durant unes hores - prou com per alimentar i  disparar l'enginy de la comunitat digital. Comença rrrrrrronnnnda de tisores!

 

 

 

 

 

 

No sabem viure tancats
És un fet: les rutines han canviat, i la creativitat confinada fa el que pot per adaptar-se a la nova realitat que, ai!, no sabem quant de temps s'allargarà. Les properes vacances podrien no ser com les vam imaginar, i tot apunta que els outfits de primavera tindran una marcada tendència…  a quarantena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donar-ho tot, massa aviat?
Tan poc acostumats estem a viure sense moure'ns que en qüestió de dies l'agenda se'ns ha omplert de plans digitals: trivials per WhatsApp, classe de ioga a Instagram, concerts a YouTube, videobirres amb els amics… no ens donen les hores! Humoristes i particulars han sabut resumir de manera magistral la bogeria per no avorrir-nos durant el primers dies de confinament. Perquè, com diu Pepe Demi, "hemos tenido resacas más largas" ;)

 

ARXIVAT A:
Coronavirus

NOTÍCIES RELACIONADES

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut