Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
POPAP

Aplicacions d'intel·ligència artificial a l'abast de tothom

Des de triar un nom per al teu negoci fins a il·lustrar un conte o transformar un text en àudio: eines d'IA que podràs utilitzar cada dia

Actualitzat

L'any que ara s'acaba serà recordat com el de l'explosió definitiva de la intel·ligència artificial.

Durant el 2022 hem conegut eines com el ChatGPT, un bot de conversa basat en la intel·ligència artificial GPT3, de la companyia OpenAI, que és capaç de respondre a qualsevol pregunta que se li faci i, a més, de manera natural i amb informació molt precisa.

També hem viscut la "democratització" de Dall-e, una altra intel·ligència artificial d'OpenIA que en aquest cas ens crea una imatge basant-se en les paraules que li diem, en la descripció que li proposem. Dall-e ja existia des del gener del 2021, però aquest 2022 han creat DALL-E mini, una versió menys professional i poc precisa però feta amb codi obert i, per tant, oberta a tots els públics.

Intel·ligència artificial

Intel·ligència Artificial per a la vida quotidiana

Stable Diffusion UI v2

És una eina que permet il·lustrar un conte o qualsevol narració. Només cal escriure frase per frase cada escena amb tots els detalls que us vulgueu imaginar, i la IA ho farà realitat.

Palette.fm

En aquesta pàgina pots arrossegar una imatge o dibuix en blanc i negre, i en qüestió de segons hi posarà color d'una manera molt realista. El millor és que no cal registrar-se i és totalment gratuït.

Namelix.com

Una eina ideal per posar nom a un negoci, un projecte, una idea... Només s'han de posar paraules clau i conceptes que ajudin l'eina a trobar el nom perfecte. A més, es poden triar noms que siguin racionals, que s'ajustin a la descripció o que siguin més esbojarrats o fins i tot aleatoris.

Boomy.com

L'eina perfecta per a tot aquell que vulgui crear una cançó però que no tingui prou coneixements musicals per fer-ho. En aquest cas cal registrar-se a la pàgina (o vincular-se amb el compte de Facebook o Gmail), i després seleccionar l'estil que es vulgui per a la cançó (Electronic Dance, Rap Beats, Lo-Fi, Experimental...).

Es pot personalitzar al màxim la base que ofereix i també podem gravar la nostra pròpia veu.

Palette.fm, l'aplicació d'IA per posar color a les teves fotos

Fliki.ai

Aquesta eina transforma el text que vulguis en àudio i aquesta locució la pots acompanyar de vídeos lliures de drets d'imatge. I, a més, està disponible en català!

La viquipèdia del futur

Totes aquestes aplicacions i pàgines web es poden trobar a futurpèdia, la viquipèdia del futur. En aquesta pàgina  trobem un directori amb totes les eines d'intel·ligència artificial.

Es pot veure quines són les més populars entre els usuaris, es poden classificar per tipologia i, a més, indica si son Free, Freemium, de pagament o si es necessita una invitació per poder-hi accedir.

La intel·ligència artificial és a l'abast de tothom. Només cal atrevir-se!

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut