Mariola Dinarès
Mariola Dinarès

"Popap" s'emet des del Radiodays Europe, la trobada internacional anual del sector a Lisboa

Aquest dilluns, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, es traslladarà al Radiodays Europe per seguir en directe la trobada internacional anual del sector radiofònic, amb la participació de Catalunya Ràdio

Actualitzat

El programa "Popap" s'emetrà dilluns, 11 d'octubre, de 13.00 a 14.00, en directe, des de Lisboa, a Portugal, on se celebra el Radiodays Europe, la trobada internacional anual del sector.

Mariola Dinarès explicarà quines han estat les idees clau de la trobada per definir com serà la ràdio del futur, en què participen els experts i productors d'emissores de tot el món. Els casos d'èxit, els avenços digitals, les noves investigacions i els models de negoci que funcionen. Les idees, les tendències i les novetats del sector.

Aquest certamen es fa des del 2010. És la conferència anual més important per a professionals de la ràdio. Més de 1.500 participants de 62 països, punt de trobada de la indústria de la ràdio europea i destí per a la gent de la ràdio de tot el món. Una cinquantena de sessions en dos dies i mig, i més de 60 expositors que mostren serveis per a emissores. El músic Jean Michel Jarre hi presenta el seu disc fet amb so binaural per ser escoltat amb auriculars.

Catalunya Ràdio també hi participa amb la cap de noves plataformes de TV3 i Catalunya Ràdio, Judith Argila, que intervindrà en la taula "Recuperar els oients més joves" i explicarà els casos d'èxit de l'emissora. Conceptes com la ràdio visual o el podcast s'analitzen i s'exposen en aquesta trobada.

El programa, presentat i dirigit per Mariola Dinarès, s'emet de dilluns a divendres, a les 13.05, per Catalunya Ràdio.

 

Anar al contingut