Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.
DIJOUS, A LES 13.00

"Popap" aclareix la polèmica de Google Suite a les escoles catalanes

Dijous, 19 de setembre, a les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, posarà llum sobre la confusió que s'ha generat amb l'ús del paquet d'eines digitals Google Suite a les escoles catalanes, amb la col·laboració de Mar Camacho, directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d'Educació, i Manel Trenchs, professor a l'Escola Pia de Mataró, membre del Google Earth Education Expert i de Google Suite Cat.

Actualitzat

Google Suite es un paquet d'eines digitals que un grup de docents de l'escola catalana anomenat Google Suite Cat utilitzen per a la transformació digital de l'educació a Catalunya. Arran de la multa que ha de pagar Google per haver recollit dades de menors de 13 anys, l'activista Simona Levi, impulsora de la plataforma per la democràcia digital Xnet, va anunciar al programa "Popap" del 5 de setembre passat una campanya de boicot cridant a no signar l'autorització per a Google Suite a les escoles.

Com funciona exactament Google Suite? Què han de fer pares i mares? Què hi diuen els mestres i el Departament d'Educació de la Generalitat? El fan servir totes les escoles? Demà, 19 de setembre, a les 13.00, el "Popap", programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès, anirà al moll de l'os d'aquesta qüestió amb Mar Camacho, directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital del departament d'Educació, i Manel Trenchs, professor a l'Escola Pia de Mataró, membre del Google Earth Education Expert i de Google Suite Cat.

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap
Anar al contingut