Pedrosa: sí però no

Un cop salvat Lorenzo, salvem el soldat Pedrosa!

Enllaç a altres textos de l'autor Damià Aguilar

Damià Aguilar

Redactor d'Esports especialitzat en motor

@damCR
Actualitzat

L'expectació era màxima al circuit de Catalunya. Fins i tot motogp.com emetia en directe la roda de premsa "habitual" dels dijous de Dani Pedrosa a l'hospitality d'Honda al Circuit de Catalunya. El pilot comentava entre riures la gentada de periodistes...

Tota la parròquia de "pedrosistes" ha estat aquests dies ben nerviosa, alguns fins i tot massa susceptibles, i han reclamat al seu pilot que continués al mundial a qualsevol preu. I això és precisament el que Pedrosa no vol. No vol arrossegar-se:

"Em sap greu perquè hi ha hagut una atenció increïble dels mitjans, però em sap greu no explicar gaire, l'únic que puc avançar és que hi ha diverses opcions, que són bones, però no està ben definit i no vull precipitar-me."

Crec que el Dani diu "diverses opcions" per despistar. Valentino ahir va dir "seria bo tenir Pedrosa a Yamaha". I Maverick va dir a Movistar TV que "estaria bé que si Dani ve no fos amb una moto satèl·lit, que fos amb una Yamaha com la nostra". Ara la parròquia pedrosista seguirà posant espelmes perquè la seva (Yamaha?) del 2019 sigui una bona moto. Si l'accepta és perquè així l'hi hauran garantit. 

Alguns diuen que ahir "Pedrosa va fer un Griezmann" amb una diferència. No va dir que a final de temporada es retiri, si bé jo diria que és desgraciadament l'opció, si no confia en la moto que li ofereixin per al 2019. Després, en una entrevista al "Tot Costa", al mateix circuit, va reconèixer que fa 15 dies estava molt preocupat: "Estava més preocupat a Itàlia. Va ser un gran premi més difícil, ara estic bastant més tranquil i amb més bones sensacions".

Pedrosa farà tot el possible per no haver de retirar-se:

"Miro endavant perquè és un canvi que he decidit fer i que és bo. Què serà, és difícil de dir ara mateix. (...) Sigui la decisió que sigui, és una cosa que serà triada, res serà obligat."

MotoGP no es podia permetre perdre Lorenzo i no es pot permetre perdre Pedrosa. L'única diferència és que Lorenzo acabarà a Honda amb una moto oficial, i Pedrosa s'ha de veure si la tindrà.

To be continued...

Anar al contingut