Panoràmic 1: Un canvi de ritme. Un punt de vista diferent
Panoràmic 1: Un canvi de ritme. Un punt de vista diferent

El magazín cultural "Panoràmic" s'incorpora a la programació d'estiu d'iCat

Txell Bonet presenta aquest programa d'emissió setmanal amb cultura fresca i actuacions musicals

Música en directe, cinema, literatura, fotografia, gastronomia. Aquests són alguns dels temes que tracta "Panoràmic", magazín cultural que a partir del dilluns 15 de juliol, i durant set setmanes, portarà a la nit dels dilluns convidats com els fotògrafs Samuel Aranda i Noemí Elias, el crític de teatre Oriol Puig i Taulé, l'actriu Chantal Aimée, el maître Edgard Rodríguez Tello i el director del festival MIRA Oriol Pastor, entre d'altres.

Enregistrat a l'aire lliure a l'espai Panoràmic del Parc de les Bateries de Montgat, aquesta nova aventura radiofònica reserva un lloc important per a la música en directe: PAVVLA, Delafé, Ferran Palau i Alberto Alcalá són alguns dels artistes que actuaran en aquest estudi a l'aire lliure amb vistes al Mediterrani, l'skyline de Barcelona i la Serralada Marina.

Rafel Plana, músic, compositor, emprenedor cutural i integrant de la cúpula de l'Institut del Teatre, dirigeix aquest projecte radiofònic que presentarà Txell Bonet, amb qui ja va treballar fa només uns mesos a l'espai "Això és un drama", dedicat a les arts escèniques. "Panoràmic" s'emetrà els dilluns a les 22 h.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut