Converses

converses

En aquest espai Albert Murillo conversa amb artistes sonors sobre la seva obra, amb músics que reivindiquen la utilització del so en les seves peces o amb gent gran que recorda amb paraules els sons que els van veure créixer i que molts d'ells ja no existeixen.

Calma

Caçador Calma
Platja de Castelló d'Empúries un dia amb Tramuntana

Enregistraments sonors molt a prop del silenci que busquen moments de tranquil·litat. En aquest apartat s'inclouen paisatges sonors enregistrats amb tècniques binaurals pensades per consumir amb auriculars.

Tecnologia

Caçador Mecànic
Camió en unes obres a Barcelona

L'home ha creat eines per facilitar la seva vida i de la comunitat. En aquest apartat ens endinsarem en les màquines i eines, com les fàbriques, les campanes, la indústria o el transport. Segurament aquest és l'apartat que més canvia amb el temps i sense adonar-nos-en farem un recull de sons que ja s'estant extingint.

Natura

Caçador Natura
Enregistrant la natura

Ocells, vent, mar, rius i un munt de fonts sonores naturals que són lluny de l'acció de l'home i que per això busquem en els nostres moments d'esbarjo. Al costat d'un paisatge natural espectacular sempre hi ha la força sonora de la Terra, que buscarem en aquesta secció d''El caçador de sons".

Societat

Caçador Societat

L'home modifica l'entorn i genera sons amb la veu i el cos i, per altra banda, també recrea ambients sonors diferenciats en llocs rurals o de ciutat. Des d'aquest apartat ens endinsem en aquesta activitat que genera l'home, que forma part de la nostra vida diària i que moltes vegades ens passa desaparcebuda.

Anar al contingut