Nova experiència iCat: Dia de dansa al Sismògraf d'Olot

L'emissora ha posat en marxa una nova experiència iCat i ofereix una invitació doble per assistir als espectacles "Nebula", de Vania Vaneau, i "Panorama", de Raquel Gualtero, aquest dissabte, 9 d'abril, a les 18.30 i a les 21.00 respectivament. A més, el premi inclou l'estada en un hotel a Olot la nit de dissabte a diumenge. Hi ha temps per participar-hi fins demà dijous, 7 d'abril, a les 10.00.

Actualitzat

Durant tot el mes d'abril, la ciutat d'Olot és dansa i és Sismògraf, el festival que s'autodefineix com l'esdeveniment que detecta el moviment del cos (dansa, circ, performances) i del planeta. De la trentena d'espectacles programats per a aquesta edició, Sismògraf n'ha triat dos per als oients d'iCat"Nebula", de Vania Vaneau, o les infinites variacions que podrien sorgir del caos; i "Panorama", de Raquel Gualtero, o la relació entre el cos i el paisatge. Tots dos tenen lloc aquest dissabte 9 d'abril. L'experiència es completa amb una nit d'hotel a Olot. 

Per participar-hi, només s'ha de contestar una pregunta a través de la pàgina web d'iCat. El termini per entrar al concurs s'acaba demà, 7 d'abril, a les 10.00. 

Anar al contingut