Nous continguts i noves veus a +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio creix en continguts amb set nous programes que amplien l'oferta digital

Actualitzat

Catalunya Ràdio creix en continguts i ho fa en l'entorn digital com a suport natural i nadiu. Més contingut, més idees, més programes... en resum: +CatRàdio. Presentem un dial digital que s'adapta als hàbits actuals de consum en un entorn en què l'oient de Catalunya Ràdio ja té una experiència positiva com a usuari.

Aquesta ràdio ja ha estat pionera en la utilització de l'entorn digital per difondre els seus continguts; programes com "Meteomauri" o "L'ofici de viure" són una referència dins de l'entorn de la ràdio digital i ara ha arribat el moment de fer un pas endavant.

+CatRàdio és aquest pas endavant! Fins a 7 nous espais amplien l'oferta digital de Catalunya Ràdio. L'emprenedoria, la innovació, l'humor, les arts escèniques, les lletres de les cançons, la gastronomia vista des d'una peculiar perspectiva i la música en català seran alguns dels temes dels nous espais. Varietat de temes i també noves cares. El periodista esportiu Carles Fité, l'humor de Benegre, la periodista Xantal Llavina i el cuiner Jordi Jacas s'afegeixen a noms com Francesc Mauri, Toni Aira, Maria de la Pau Janer i Gaspar Hernàndez.

Hem volgut presentar aquest projecte fent honor als seus principis, és a dir, fusionant la màgia de la ràdio amb l'entorn digital. Santi Faro, cap de continguts de Catalunya Ràdio, ha conduït un Facebook Live que ha començat a l'estudi del "Popap" i ha acabat al despatx del director, concretament a la taula on +CatRàdio va començar a ser una realitat!

La ràdio en català creix i Catalunya Ràdio també creix en continguts i veus amb +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio!

Anar al contingut