Tot costa

Nou risc de quiròfan per a Ansu Fati

La recuperació d'Ansu Fati està encallada. La seva lesió al genoll esquerre no evoluciona bé i el risc d'haver de tornar a passar pel quiròfan és alt

Enllaç a altres textos de l'autor

Marta Carreras

Redactora d'"El matí de Catalunya Ràdio" i copresentadora del "Catalunya migdia"

@MartaCarreras_
Actualitzat

La sutura del menisc d'Ansu Fati no cicatritza bé i això provoca líquid, inflamació i, per tant, un dolor que l'inhabilita. Això és greu per dos motius:

  1. No és la primera vegada que passa. Ja van explicar els companys de TV3 que a principis d'any va haver de passar pel quiròfan per segona vegada.
  2. La situació no es pot allargar més. Amb el temps que fa de l'operació, ja fa temps que hauria d'haver cicatritzat i no ho fa fet. I això és significatiu i preocupant! Per això l'opció d'haver de tornar a passar pel quiròfan ha anat agafant forces els últims dies.

El doctor Jordi Ardèvol, excap dels serveis mèdics del Barça, ha dit al "Tot costa":

"Quan ja s'ha fet una primera sutura i s'ha fet de manera correcta i no ha cicatritzat, esperar no és una bona elecció. El que s'ha de fer és retirar el tros trencat del menisc, intentant deixar el màxim de tros sa. I aleshores, l'evolució ja és molt més ràpida, i després de vuit o deu setmanes ja es podria començar a fer una activitat força intensa, tot i que en el cas d'Ansu hauríem de ser prudents, per tot el que ha passat el seu genoll"

Costa veure una alternativa fiable, però s'intentarà un últim cop i això és una decisió molt personal del jugador.

"La carrera d'Ansu no corre perill, però la incògnita és veure què passa amb aquest genoll a llarg termini. Això sí, s'haurà de cuidar molt i protegir bé el genoll"

Ansu, mentalitzant-se

Ansu Fati està preocupat, ja fa uns dies que veu que passar pel quiròfan és una opció que ha de valorar, tot i això vol intentar-ho. Els metges de confiança ja li han dit que d'acord, entenen que necessiti mentalitzar-se i tenir la seguretat que ha esgotat totes les opcions.

A més, amb aquest panorama, i amb cert recel del seu entorn cap als traumatòlegs que el porten, el diari francès "L'Équipe" explicava que Ansu ha anat a Lió a demanar una segona opinió a un metge expert en genoll, un metge que ha operat futbolistes com Nabil Fekir i Karim Benzemà. Per sentir més experts abans de decidir-se.

I això no s'allargarà gaires dies, esgotaran les opcions per veure com respon el genoll a les càrregues de treball, i en els pròxims dies es prendrà la decisió.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut