Nou rècord digital de Catalunya Ràdio, que fa el seu millor setembre
Comscore setembre 2020

Nou rècord digital de Catalunya Ràdio, que fa el seu millor setembre

L'emissora obté 724.000 usuaris únics a internet, un 22% més respecte de fa un any

Actualitzat

La tendència a l'alça es confirma a Catalunya Ràdio. L'emissora que dirigeix Saül Gordillo torna a rebre bones notícies, en aquest cas a l'entorn digital.

La nova programació d'aquesta temporada, marcada per la novetat de Laura Rosel fent "El matí de Catalunya Ràdio"; "El búnquer" amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rosell; i el projecte "Adolescents XL", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner, rep l'aval del públic a internet. Catalunya Ràdio aconsegueix la seva millor audiència digital d'un mes de setembre, amb 724.000 usuaris únics. Aquesta dada suposa un creixement del 22% respecte del setembre del 2019, segons l'últim informe de la consultora Comscore.

"El matí de Catalunya Ràdio", "El suplement" i "Crims" han estat els programes més escoltats al setembre. En concret, l'àudio més clicat és el primer capítol de l'assassí de la flor, explicat per Carles Porta a "Crims".

TV3 és la televisió líder a internet a Catalunya per 41 mesos consecutius, amb 2.238.000 usuaris únics.

 

Aquest octubre Catalunya Ràdio estrena dos nous projectes digitals importants: "Ja m'entens", amb David Àvila, el primer programa de temàtica LGTBIQ+ de l'emissora; i el podcast "El segrest", on Carles Porta descriu el captiveri de la farmacèutica Maria Àngels Feliu.

Anar al contingut