Foto guanyadores Premi Comunicació no sexista Adpc 2021

Montse Virgili i Laia Mestre, guardonades amb els Premis Comunicació no Sexista 2021 de l'Associació de Dones Periodistes

La directora del programa de Catalunya Ràdio "Les dones i els dies", Montse Virgili, i la redactora dels serveis informatius de TV3 Laia Mestre han obtingut la distinció de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya d'aquest any per la seva labor a favor d'una comunicació no sexist

El Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 "per un programa radiofònic feminista" ha estat atorgat a "Les dones i els dies" de Catalunya Ràdio, dirigit per Montse Virgili.

El Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 "a la divulgació de la salut de les dones" ha recaigut en Laia Mestre pel reportatge "Som diferents? El biaix de gènere assistencial entre homes i dones", que es va emetre al "TN vespre" de TV3 del 2 de març del 2020.

El lliurament dels premis per part de l'Associació de Dones Periodistes va tenir lloc aquest dimecres a la seu de l'entitat. L'objectiu dels premis és promoure i recompensar els mitjans, institucions i professionals que dia rere dia ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes. El guardó de la 28a edició dels Premis de Comunicació no Sexista serà una il·lustració de l'artista Isabel Ruiz Ruiz.

 

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

Anar al contingut