DIMECRES, A LES 8.45

Miquel Sàmper, nou conseller d'Interior, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà el nou conseller d'Interior, Miquel Sàmper, i connectarà amb el Parlament per fer seguiment del debat de política general.

Laura Rosel_El matí de Catalunya Ràdio
Laura Rosel

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Àlex Arenas, físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili.

A les 8.45, Laura Rosel entrevistarà Miquel Sàmper, nou conseller d'Interior.

Tot seguit, a les 9.15, arribarà la tertúlia d'actualitat, amb Sergi Sol, periodista i escriptor; Roger Pi, delegat de l'ACN a Madrid; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País, i Carles Fernández, periodista. Durant la tertúlia el programa connectarà amb Jordi Corbalan, Marta Corbalan i Núria Oriol, des del Parlament, per fer seguiment del debat de política general.

Després, a les 10.30, arribarà la secció "Dives", amb Jaume Sisa, Marina Rosell i Pau Riba. Una combinació galàctica per entrar en un món molt especial i original. 

A les 11.05, l'espai "Crims", amb Lídia Orriols, periodista i guionista de l'equip de "Crims"; Narcís Bardalet, metge forense i expert en Medicina Legal, i Antonio Franco, periodista, exdirector d'El Periódico, recordarà el cas el Papus i el cas Lian.

A l'espai "Televisió", a les 11.35, amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista, es repassarà tota l'actualitat televisiva.

I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Pau Serrasolas, músic i membre del grup Ginestà, i Natàlia Barrientos, actriu que ha participat a "Les de l'hoquei".

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut