DIVENDRES, A LES 8.30

Miguel Angel Revilla, president de Cantàbria, i Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, 31 de juliol, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà Miguel Angel Revilla, president de Cantàbria, i Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, per parlar de la cimera de presidents autonòmics que tindrà lloc aquest divendres.
Albert Segura
Albert Segura

A les 07.50, a l'espai "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb Jaume Doncos, copropietari de la botiga de música Casa Beethoven, per saber quines expectatives de vendes té per a aquest estiu. I just després, a les 7.58, sabrem quina és "La cançó de l'estiu de…" Dàmaris Gelabert.

Després, a les 8.15, entrevista mèdica amb Judith Villar, metgessa adjunta del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar.

L'edició de demà d'"El matí de Catalunya Ràdio" comptarà amb dues entrevistes de l'actualitat política. La primera, a les 8.30, serà a Miguel Angel Revilla, president de Cantàbria, per saber com afronta la cimera de presidents autonòmics que tindrà lloc aquest divendres. A la segona, a les 8.45, Albert Segura entrevistarà Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, que ja ha anunciat que no assistirà a la cimera. Amb ella també conversarà sobre l'última hora de la situació sanitària i dels presos independentistes.

A partir de les 9.10, la tertúlia d'actualitat, amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Pere Martí, periodista, i Sònia Andolz, politòloga i professora a la UB.

Tot seguit, a les 9.30, el programa parlarà amb diversos testimonis que s'han vist afectats per la tramitació d'un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), alguns dels quals encara no han cobrat res.

A les 10.07, a l'espai l'"Hemeroteca", la Montse Jené explicarà que l'1 agost del 1850 es va editar el primer número del Diari de Vilanova, degà de la premsa estatal. Després arribarà la secció "Gandules d'estiu", des de Girona, amb Rafel Nadal, escriptor; Carla Nieto, actriu; Àngels Bassas, actriu i escriptora, i Salvador Garcia-Arbós, escriptor, periodista i gastrònom.

Abans del butlletí de les 11.00, el "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, seguit, a les 11.05, de la secció "El consultori", que aquesta setmana resoldrà dubtes sobre les vacances i els vols cancel·lats amb Dan Miró, advocat, i Catiana Tur, gerent d'ACAVE i cap de l'assessoria jurídica d'aquesta associació. I per acabar, a les 11.40, entrevista i actuació musical amb la cantant Paula Valls.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

 

 

Anar al contingut