MobilitatGreen
MobilitatGreen

L'actualitat i les noves tendències de la mobilitat sostenible.

ÀUDIOS

Empresa i Comerç A+++
Empresa i Comerç A+++

La gestió intel·ligent dels recursos, també a l'empresa.

ÀUDIOS

GreenTransicióEnergètica
GreenTransicióEnergètica

Els combustibles fòssils han estat la columna vertebral fins ara. La velocitat en tots els canvis, cada cop és més alta. L'arribada de les renovables, ho serà encara més del que ens pensem.

ÀUDIOS

Llar A+++ i consum responsable
Llar A+++ i consum responsable

Pot semblar que, des de casa i en el nostre dia a dia, poc hi podem fer. La realitat, però, ens demostra que les nostres decisions sumen clarament.

ÀUDIOS

Turisme GREEN
Platja de l'Estartit
Platja de l'Estartit

Molts establiments turísticas, com ara hotels, parcs d'entreteniment, cases rurals o d'altres, incorporen cada cop més maneres de fer clarament sostenibles. Les coneixerem.

ÀUDIOS

L'entrevista
L'entrevista

Mitja hora d'entrevista o debat d'eficiència, sostenibilitat i opinió que ens farà veure un nou món basat en l'economia verda i també la circular. Un món que avança de forma imparable.

ÀUDIOS

Quin temps farà?
Enric Navarrete. Pantà de la Baells
Enric Navarrete. Pantà de la Baells

On vols anar aquest cap de setmana, ens casem, anem a pujar un cim, marxem a l'estranger... quin temps farà? Espai en el qual els oients utilitzen les xarxes socials Facebook i Twitter i el correu del programa, i pel sol fet de participar podran guanyar molts premis.

ÀUDIOS

MeteoAmbient J. L. Gallego
José Luis Gallego - Secció MeteoAmbient de "MeteoMauri"
MeteoMauri - Estiu 2013 - iTunes

Els ciutadans som la peça clau per fer avançar la nostra societat cap a un model de desenvolupament més net, just i respectuós amb el planeta. En el nostre espai dedicat al medi ambient coneixerem les propostes de José Luis Gallego per fer un ús més eficient de l'energia, raonar el consum d'aigua, reduir i reciclar els residus o gaudir de la natura sense malmetre-la, entre moltes altres qüestions.José Luis Gallego és periodista ambiental i escriptor, membre de la junta rectora de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i col·laborador habitual de premsa, ràdio i televisió en temes de natura i medi ambient. Aquí podeu consultar el seu web, ecogallego.

ÀUDIOS

MeteoTerra J. Puig
MeteoTerra J. Puig

Jordi Puig ens presenta un espai de divulgació centrat en l'activitat agrària i la influència que li exerceix la meteorologia i el clima. A través d'un extens ventall de temes relacionats amb aquest món: alimentació, paisatge, biodiversitat, producció d'aliments, patrimoni rural, tradicions, etc. es farà un viatge amè i carregat d'anècdotes que desgranarà els reptes que ha d'afrontar el sector primari en un context de canvi climàtic i de globalització. Tot això ho anirem tractant a 'MeteoTerra'.

ÀUDIOS

MeteoMar M. Vizcarro
MeteoMar M. Vizcarro

Fa un segle vivíem d'esquena al mar i, només els pescadors hi navegaven cada dia per guanyar-se la vida. Ara, els pescadors continuen sortint a la mar cada dia que el temps els ho permet, però la societat ha sabut aprofitar tots els beneficis de la Mediterrània. A MeteoMauri, a més de MeteoTerra, incorporem MeteoMar. Seguirem el nostre mar des de totes les òptiques.

ÀUDIOS

MeteoEscapades
Golf de Roses des de la Serra Verdera, Alt Empordà/ Lluis Roura
Golf de Roses des de la Serra Verdera, Alt Empordà/ Lluis Roura

Temps de mar, muntanya i escapades. Voltarem per tot Catalunya i us acostarem propostes que, cada setmana, us engrescaran.

ÀUDIOS

MeteoTemps
Francesc Mauri
Francesc Mauri

Sabrem quin temps farà, però sobretot ens endinsarem al món dels apassionats del temps, des d'un avió, un vaixell, un observatori, des d'unes fotos o des d'un "comando" i molt més.

ÀUDIOS

Meteotaula
Secció Meteo Taula de "Meteo Mauri"
Secció Meteo Taula de "Meteo Mauri"

Un cuiner o cuinera, un restaurant, una fonda, ens acosten els millors àpats per a totes les butxaques. Sempre descobrint un bon vi d'una de les 12 DO catalanes.

ÀUDIOS

MeteoNeu

ÀUDIOS

Territori Delta

Cada dijous, la periodista rapitenca Sofia Cabanes ens porta una visió de l'únic territori de la península Ibèrica que d'aquí uns 60 anys podria estar sota l'aigua si continuem sense actuar. Meteorologia, geologia, cultura, turisme sostenible, comerç, pesca, aqüicultura, agricultura o qualsevol tema relacionat amb la sostenibilitat hi tindrà cabuda. Serà el primer programa que abasta tot Catalunya que farà una secció setmanal sobre aquest territori tan amenaçat les properes dècades, el Delta.

Anar al contingut