Mariola Dinarès, del programa "Popap" de Catalunya Ràdio, premi DonaTIC Divulgadora 2017

El premi DonaTIC Divulgadora 2017 destaca la tasca de Mariola Dinarès en la divulgació en l'àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

Els premis 12x12 Dona TIC, que s'han lliurat avui a Barcelona, en el marc del 12x12 Congress, són una iniciativa de l'associació Tertúlia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Actualitzat

La periodista Mariola Dinarès, realitzadora del programa "Popap" de Catalunya Ràdio, ha estat guardonada avui amb el premi DonaTIC Divulgadora 2017, en el marc del 12x12 Congress que s'ha celebrat a l'Auditori de l'Edifici Imagina, de Barcelona. Tomàs Cascante, president de Tertúlia Digital, ha estat l'encarregat de lliurar-li el guardó, que destaca la seva tasca de divulgació en l'àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

Els premis 12x12 Dona TIC, que contemplen set categories, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que es plantegen dedicar-se a les disciplines STEM. Els guardons són una iniciativa de l'associació Tertúlia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Mariola Dinarès és periodista, emprenedora digital i Social Media Manager, que actualment lidera l'equip del "Popap", el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio que s'emet de dilluns a divendres de 13.05 a 14.00. A més, col·labora en la secció "Consultori digital" del programa "El matí de Catalunya Ràdio".

"Popap", el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, s'emet de dilluns a divendres, de 13.05 a 14.00.

catradio.cat

catradio.cat/popap

Anar al contingut