Maragall diu que ja no milita al PSC

En declaracions al programa "Problemes domèstics" de Catalunya Ràdio, l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall ha deixat clar que ja no és militant del PSC i ha afegit que no serà el candidat del partit demòcrata que promou.

Actualitzat
En l'espai de col·laboració mensual de Maragall al programa que dirigeix i presenta Manel Fuentes, l'expresident de la Generalitat ha deixat clar que ja no pertany al PSC. "Vaig dimitir de president" ha afirmat, recordant que va deixar la presidència del partit el mes de juny d'aquest any. I en resposta a si encara és militant ha respost: "militant tampoc. No pago quota jo".
D'altra banda, s'ha referit a la creació del Partit Demòcrata que ell mateix impulsa. Pasqual Maragall ha assegurat que no es presentarà com a candidat i ha explicat que ja hi ha gent que s'ha adherit al seu projecte: "Ja hi ha gent. El què passa és que jo no puc dir-ho per ells perquè després diran: home, m'has tirat a la piscina. Però de quin àmbit estem parlant? Pregunta Fuentes... Alcaldes, alcaldesses, de gent potent, d'empresaris, de tot...
L'expresident també ha revelat que al Congrés del PSOE del 2000, José Montilla va apostar per José Bono com a líder del partit, que va perdre davant de José Luís Rodríguez Zapatero. "Jo vaig donar suport a Zapatero en el Congrés del PSOE contra Bono, a qui tots donaven suport... Montilla, Narcís Serra.... tots deien que Bono era el candidat ... Chaves, que era el president del partit en aquell moment... El vam fer guanyador (en referència a José Luís Rodríguez Zapatero) Alfonso Guerra i jo".
Anar al contingut