Cada dissabte a les 6 del matí, des d'"El suplement" Catalunya Ràdio, seguim de prop com es reinventa la cultura popular i com neix una nova manera de viure-la.

Tota l'arrel a la Ràdio Nacional. Des del 1983 fins al 2004, com a Rotllana Oberta, i des del 2004 fins ara com a programa MANS, Catalunya Ràdio ha tingut sempre en antena l'espai de la cultura popular, l'associacionisme i la música d'arrel en actiu. Són 22 temporades del primer programa i ja 18 del segon que fan, d'aquest espai, el més antic a la Catalunya Ràdio.

Si bé el primer espai va ser una finestra a la música per a cobla, el seu perfil ha anat mutant fins arribar a ser el programa de la cultura popular, donant cabuda a un dels sectors més actiu del nostre país. Aquelles manifestacions culturals que es fan des de la base.

El programa, en la seva divuitena temporada, posa en valor la tasca necessària que la xarxa associativa està realitzant i, sobretot, vol posar de manifest com les entitats i tot el teixit associatiu són un dels prinicipals motors de la cultura a Catalunya. En un moment en què les entitats d'arrel reivindiquen el seu paper com a espai de relació, de convivència, d'ajuda mútua i, també, a través de les seves activitats de suport a la cultura.

 

 


 

Anar al contingut