Manresa sempre torna

L'ACB torna a col·locar la capital del Bages al mapa del bàsquet un any després d'haver-ne caigut

Actualitzat

Fa tres mesos la probabilitat d'un Penya-Manresa a l'ACB semblava remota. El Joventut vivia instal·lat en l'amenaça de la desaparició i el Manresa, irregular fins a extrems inquietants, donava motius per pensar que aquest potser no seria l'any. L'ascensor de la història, però, aquest cop pujava.

El Manresa, un dels sis clubs amb més partits jugats a l'elit del bàsquet, té temps fins dijous per presentar a l'ACB la documentació que corrobori als despatxos allò que s'ha aconseguit a la pista. A partir d'aquí, cal començar a construir el futur sense treva, i aquest cop les perspectives són millors que les dels últims anys ACB.

El club ha anat reduint el deute fins al punt de poder-lo controlar sense més estretors de les imprescindibles. A més, aquesta mateixa setmana, es confirmaran nous patrocinadors, entre els quals, l'espònsor principal. ICL, per tant, passarà a ser patrocinador secundari, i l'Ajuntament de Manresa incrementarà significativament la seva aportació, fet que garantirà que el pressupost més petit de l'ACB segueixi sent modest però no irrisori. Només sent competitius, el retorn a l'elit haurà valgut la pena.

Anar al contingut