Maite Sadurní, premiada als ARC 2021

La directora del programa de Catalunya Ràdio "Geografia humana", Maite Sadurní, ha rebut el XIX Premi ARC, ex aequo amb Consol Sáenz, a la millor periodista musical 2021 que atorga l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya

Actualitzat

Aquest vespre, Maite Sadurní ha rebut el Premi ARC a la millor periodista en l'acte de lliurament que s'ha fet a la sala Barts de Barcelona, guardó que ha compartit amb Consol Sáenz. La gala, que ha comptat amb la presència del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha estat dirigida per Ivan Labanda, amb les actuacions de Marcel i Júlia, Tribade, Manu Guix i The Tyets.

El programa que dirigeix actualment Maite Sadurní, "Geografia humana", s'emet les matinades del cap de setmana per Catalunya Ràdio amb la millor selecció de playlists temàtiques. Amb 16 temporades en antena, s'emet les matinades de dissabte a diumenge i les de diumenge a dilluns de 03.00 a 04.00. Sadurní s'ocupa també de "La cançó del dia de Catalunya Ràdio", que destaca la producció d'un autor o grup català per donar suport i notorietat a la música que es fa a Catalunya.

Aquests premis són atorgats per l'Associació ARC, que, des de fa 45 anys, agrupa els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d'esdeveniments, comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a Catalunya.

catradio.cat

Anar al contingut