Albert Segura
Albert Segura

L'últim "El matí de Catalunya Ràdio" del 2021, un any marcat per la pandèmia

Aquest divendres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, avaluarà l'evolució els contagis de la variant òmicron amb la investigadora associada a l'Institut de Recerca de la Sida (IRSICAIXA) Bea Mothe.

Actualitzat

Demà, a les 9.05, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà Bea Mothe. Poques hores abans de la nit de Cap d'Any, el programa avaluarà com evolucionen els índexs de contagis de la variant òmicron.

Entre les 10 i les 11 el prorama conectarà amb catalans d'arreu del món per saber quins plans tenen per a aquesta nit i en quina situació està la covid en els seus llocs de trobada.

Tot seguit, a les 11, el programa oferirà un especial revetlla de Cap d'Any amb Miqui Puig, músic, cantant, productor i presentador a iCat del programa "Pista de fusta", i Marta Salicrú, periodista musical i directora de Ràdio Primavera Sound. Amb ells, el programa dibuixarà l'auca musical del 2021.

I el cantant Roger Mas presentarà en directe una de les cançons del disc que ha publicat aquest any, "Totes les flors", el 25è d'una àmplia trajectòria musical.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut