L'oient de Sant Joan Despí Miquel Àngel Gibert és el guanyador de la Lliga Enigmàrius del 2018

La final de la competició, en què han assistit unes 100 persones, s'ha fet aquest matí a l'auditori AXA de la capital catalana. En l'edició d'aquest any han concursat 6.200 persones

Actualitzat

Aquest any han participat en la Lliga "Enigmàrius", de Màrius Serra, que es fa dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, 6.200 competidors, que han respost correctament algun dels enigmes plantejats des del gener fins al 29 de juny. Han estat 900 més que en l'última final de la Lliga.

Els guanyadors d'aquesta edició, per aquest ordre, han estat: Miquel Àngel Gibert, de Sant Joan Despí; Ramon Grau i Jordi Camps, de Barcelona, i Enric Garrigó, de Terrassa

Durant l'acte, hi ha actuat el grup musical Doctor Prats, que ha interpretat els temes "Caminem lluny" i "L'únic que vull és cantar".

El guanyador, Miquel Àngel Gibert, ha aconseguit un viatge per a dues persones a París amb Vueling. Ramon Grau ha aconseguit una estada d'una nit en bungalou per a dues persones i accés al circuit d'aigües de Berga Resort. I Jordi Camps i Enric Garrigó, un lot de Mels Alemany i una ampolla de cava Brut Berdié.

Al febrer, l'espai va batre el rècord històric de participants amb 2.665. Es tracta de la màxima participació en els deu anys d'emissió d'aquesta secció diària del programa "El matí de Catalunya Ràdio", que actualment dirigeix i presenta Mònica Terribas.

L'"Enigmàrius" es fa de dilluns a divendres, de les 07.54 fins a les 09.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

catradio.cat/Enigmarius

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

Anar al contingut