La resposta està en els clàssics

la-resposta-està-en-els-clàssics

Els clàssics ens parlen de nosaltres. Si els llegim amb atenció podem posar en valor els clàssics perquè ens demostren que són vigents i útils perquè ens parlen de la condició humana. Joan Santanach, doctor en Filologia, medievalista, professor de la UB, i editor de l'editorial Barcino, a partir d'un fragment ens parla en cada "Ofici d'educar" d'un clàssic. Més informació a http://www.editorialbarcino.cat/

Llibres per somiar

llibres-per-somiar

Jaume Centelles, mestre, especialista en literatura infantil i juvenil i autor de la pàgina "La invitació a la lectura", ens presentarà un llibre en cada programa.

Torna-la a posar!

torna-la-a-posar

Hi ha cançons que no ens cansaríem mai de tornar a escoltar. Amb el músic i tècnic de "L'ofici d'educar", Josep Lluís Santiso, acabem cada programa amb una proposta musical per escoltar en família, al cotxe, a casa, al parc, per connectar generacions amb la música, i per escoltar tantes vegades com calgui.

El manual pràctic antibullying

el-manual-pràctic-antibullying

Píndoles per prevenir la violència a l'aula, a càrrec d'Oriol Julià, de l'associació SEER, Salut i Educació de l'Emoció i la Raó.

Les TIC per educar

les-tic-per-educar

El periodista Albert Murillo (presentador de "Generació digital", de Catalunya Ràdio, i pare) presenta cada setmana un recurs digital per educar.

La veu de l'experiència

la-veu-de-l'experiència

Acabem cada programa sentint les opinions de nens i joves dels centres educatius de Catalunya.

Anar al contingut