L'edició especial de "L'ofici de viure" pels 15 anys des de la Fundació Ecologia Emocional
DIUMENGE, A LES 00.05

"L'ofici de viure" celebra els 15 anys amb un programa especial des de la Fundació Ecologia Emocional amb més de 200 assistents a la gravació

Diumenge, 15 de maig, a les 00.05, "L'ofici de viure" commemora els 15 anys d'existència amb un programa especial enregistrat fa uns dies a la Jornada dels 25 anys de la Fundació Ecologia Emocional, col·laboradora habitual del programa. Consisteix en una tertúlia distesa amb algunes de les persones que han acompanyat l'espai dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez durant tot aquest temps.

Actualitzat

"L'ofici de viure" especial pels 15 anys del programa està centrat sobretot en les lliçons de vida dels participants en la tertúlia, que es poden extrapolar a qualsevol persona. Gaspar Hernàndez conversa amb la directora de la Fundació Ecologia Emocional, Mercè Conangla, i amb els psicòlegs Antoni Bolinches, Jenny Moix i Xavier Guix. També hi ha inclosa una salutació molt especial de felicitació del referent de l'autoconeixement Victor Küppers. Més de 200 persones van assistir a la gravació a les Aules de Sant Andreu de la Fundació Ecologia Emocional, en un ambient festiu.  

Abans de l'emissió del programa, el mateix diumenge, 15 de maig, a les 10.50, el programa "El suplement" entrevistarà Gaspar Hernàndez perquè faci balanç dels 15 anys de "L'ofici de viure". Just després de l'especial, diumenge a les 01.10, Hernàndez també expressarà què representen per a ell aquests 15 anys a "La nit dels ignorants 3.0". 

Pel que fa al programa de dissabte, 14 de maig, a partir de les 06.00 a la web i l'app de Catalunya Ràdio, es titula "Callar massa per evitar el conflicte". Hi ha vegades que el silenci és or. Però, en molts altres moments, les persones potser callen per evitar un conflicte que era necessari. "L'ofici de viure" desgrana quins són aquests moments i on pot portar el silenci amb els amics, companys de feina, família o, molt pitjor, amb la parella. És perillós no parlar? Fins a quin punt no s'ha de fer? Ho expliquen la psicòloga Emma Ribas i la coach per a dones Noemí Seva, amb una reflexió la psicòloga Carme Brit.   

  

Anar al contingut