DIMARTS, A LES 8.30

L'oceanògraf Carlos Duarte, Premi Ramon Margalef d'Ecologia, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Dimarts, 19 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Carlos Duarte, oceanògraf, guanyador del Premi Ramon Margalef d'Ecologia 2019 per la seva investigació en el camp de l'ecologia marina i l'oceanografia biològica.

 

La tertúlia

A les 9.10, la tertúlia, amb Pepa Martínez, directora de LaFede.cat, que celebra 30 anys; José Antich, director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions de Catalunya, i Arturo Puente, periodista d'El Diario.es.

 

L'extraordinària vida del doctor Oriol Domènech

A les 10.05, entrevista a Oriol Domènech, otorrinolaringòleg i cirurgià català que ha viscut una vida extraordinària, per a molts absolutament inimaginable. A part de les seves vivències personals o professionals, va ser testimoni directe de fets que han marcat la història del país. Mig segle després, el testimoni d'aquest metge català continua vigent.

 

Lluís Gavaldà parla del final de la gira "SOM" d'Els Pets

A les 10.30, entrevista a Lluís Gavaldà, que parlarà del final de la gira "SOM", que Els Pets van començar al Gran Teatre del Liceu el desembre passat, i del concert al Festival Cruïlla de Tardor del pròxim divendres 22 de novembre.

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès.

A les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, del programa "Adolescents iCat", d'iCat, Catalunya Ràdio i el 33, que explicaran a qui voten els joves. 

 

L'escriptora Eva Moreno, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'escriptora Eva Moreno i l'oient Andrea Daza.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio