Lloll Bertran, Martí Gironell i Mari Pau Huguet fitxen per "Gravetat zero"

Un estiu més, Ernest Macià presenta les tardes de Catalunya Ràdio a partir del 23 de juliol

Segona temporada que l'equip dirigit per Ernest Macià, habitual de les transmissions de bàsquet a Catalunya Ràdio, passa un estiu a la Terra. I és que l'agència espacial d'"Estat de Gràcia" pretén investigar què passa al planeta. Amb aquesta missió, enguany enviarà a la Terra una tripulació especialment entrenada per demostrar, un cop més, que el món té menys gravetat del que sembla.

El magazín, que s'emetrà de dilluns a divendres, entre les 16 i les 19, ha fitxat per a aquest viatge la periodista Mari Pau Huguet; l'escriptor Martí Gironell, premi Ramon Llull amb la novel·la "La força d'un destí"; l'actriu Lloll Beltran i el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, tot un referent en medicina integrativa a Catalunya.

Mari Pau Huguet ens ensenyarà a anar pel món i ens encomanarà la passió pels idiomes: del japonès al xinès passant pel rus.

Martí Gironell escriurà una postal d'estiu com les de sempre des d'un punt inconcret de la seva memòria.

Lloll Bertran demostrarà que aprendre a fer riure fa currículum a la Universitat Ramon Lloll.

I Xevi Verdaguer ens ajudarà a seguir una alimentació sana sense defallir en l'intent.

Entre altres noms del "Gravetat zero" d'aquesta temporada, trobem la periodista Elisabet Carnicé, que anirà a fer cua cada dimarts en un lloc secret que els oients hauran de descobrir, i el doctor en "big data" Oleguer Sagarra, que ens descobrirà ginys que demostrin clarament que, lluny de retrocedir, avancem.

El programa s'emetrà fins al 31 d'agost. I és que la programació de tardor de Catalunya Ràdio arrenca el 3 de setembre.