Anna Bonet, presentació

(Granollers, 1985) Soc periodista. He estat subdirectora i presentadora d'"El dia de demà" (Canal 33 i TV3), guionista i productora de programes culturals com "La mitad invisible" (La 2) i "(S)avis", del Canal 33. També he treballat com a redactora i presentadora d'informatius a Ràdio 7 Vallès i Ràdio i Televisió d'Andorra. Soc professora del grau de Comunicació i Indústries Culturals de la Universitat de Barcelona. M'agrada tant la música que l'escolto, fins i tot, sota de l'aigua.

Joan Camp, direcció

(Granollers, 1978) He estudiat Ciències Empresarials a la Universitat de Girona (UdG) i Màrqueting a Eserp. Soc soci fundador i director de l'empresa de projectes web Tirabol Produccions. He estat creador i director d'altres projectes web com Viasona, Blog.cat o totSuma. Vaig ser el productor executiu de "Cubicles", la primera websèrie en català. També soc responsable de les jornades de la internet catalana, la Catosfera. A nivell musical, només canto a la dutxa...

Laia Seró, guió

(Cerdanyola del Vallès, 1992) Soc periodista i màster d'Antropologia. També membre del col·lectiu d'acció periodística SomAtents. He publicat a la revista "Metròpolis", al diari "Ara" i a la "Sàpiens". L'any passat, en el marc de la fira de literatura Literal, vaig tenir el plaer d'entrevistar la Premi Nobel de Literatura 2015, Svetlana Aleksiévitx. I sempre recordaré com, quan vam acabar, vaig marxar suant per reincorporar-me a un assaig de la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. 

Viasona, suport musical

Viasona és la gran enciclopèdia de la música catalana a internet. Una proposta inèdita a la xarxa que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en la nostra llengua. La base de dades inclourà a la llarga totes les lletres de totes les cançons en català de tots els grups de la història, també dels nous artistes i treballs que es vagin publicant. Tot amb la intenció de contribuir a la promoció i divulgació de la música en català, aprofitant l'excel·lent moment artístic que viu la música a casa nostra i el potencial de la xarxa catalana.

Com sempre, amb la col·laboració de FundacióCAT

Anar al contingut