L'informatiu "Catalunya migdia" entrevista l'alcaldessa Marta Madrenas en un dinar amb 30 oients gironins

Avui, 14 de gener, a les 14.00, l'equip de l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner al capdavant, ha iniciat a Girona el "tour" de tres dies per les ciutats on va celebrar els debats electorals de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019. A Girona, l'informatiu líder dels migdies a Catalunya ha fet una entrevista a l'alcaldessa, Marta Madrenas, una tertúlia amb tres periodistes i un dinar amb 30 oients gironins.
L'alcaldessa Marta Madrenas amb Òscar Fernández.
L'alcaldessa Marta Madrenas amb Òscar Fernández.

"Catalunya migdia on tour" és l'acció amb què Catalunya Ràdio torna a sortir de l'estudi amb l'equip del programa informatiu líder dels migdies, el "Catalunya migdia", encapçalat per Òscar Fernández i Empar Moliner, per acostar-se als oients de Girona, Tarragona i Lleida, set mesos després de la celebració dels debats electorals amb els candidats de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

La primera etapa ha tingut lloc avui al restaurant Boira de Girona, amb l'entrevista a l'alcaldessa, Marta Madrenas, seguida de la tertúlia amb els periodistes Anna Puig, cap de Comarques Gironines a El Punt Girona; Laura Fanals, redactora de política i coordinadora de campanya electoral al Diari de Girona, i Dani Vilà, cap d'Informatius de TV Girona, durant un dinar amb 30 oients gironins.

 

Dimecres, 15 de gener, "Catalunya migdia" des de Tarragona

Demà, 15 de gener, a partir de les 14.00, el "Catalunya migdia", serà a la Casa Balcells de Tarragona, amb l'entrevista a l'alcalde, Pau Ricomà, fent tertúlia amb els periodistes Ricard Lahoz, director de la Revista Fe; Carles Abelló, periodista, director del diari Més, i Octavi Saumell, redactor de política del Diari de Tarragona.

El "Catalunya migdia" s'emet de dilluns a divendres, de 14.00 a 16.00.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio