Josep Almirall i David Prats
DIUMENGE, A LES 21.00

L'informatiu casteller "3 rondes", de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, arrenca diumenge la setzena temporada en antena

Aquest diumenge, 26 de juny, a les 21.00, després de dos anys d'absència per la pandèmia de la covid, l'informatiu casteller "3 rondes" torna a l'antena de Catalunya Informació. Tot coincidint amb la programació d'estiu, a partir de l'edició del diumenge 24 de juliol, el programa també s'emetrà per Catalunya Ràdio. Dirigit i presentat per Josep Almirall, i amb la col·laboració de David Prats, l'espai, que arriba la setzena temporada, incorpora novetats i potencia les connexions en directe des de diverses places del país.

Actualitzat

El "3 rondes", que s'emetrà cada diumenge fins al 27 de novembre de 21.00 a 22.00, apostarà per la informació i l'anàlisi de les principals actuacions castelleres del cap de setmana, amb les valoracions dels seus protagonistes. A més, també hi haurà temps per fer un repàs de la resta de diades de la setmana, les puntuacions de la jornada i l'agenda dels següents set dies. De la mateixa manera, en aquesta temporada potenciarà els espais de tertúlia, amb la participació d'una dotzena de periodistes i analistes castellers que valoraran i ajudaran a interpretar el resultat de les actuacions a plaça. 

Un any més, el "3 rondes" també apostarà per la comunicació a les xarxes socials. A través del compte de Twitter del programa, farà un seguiment del més destacat de les diades i publicarà les imatges dels castells que es fan a plaça. 

Seguiment en directe de les principals diades 

L'equip del "3 rondes" serà present, a partir d'aquest divendres, 24 de juny, en més d'una setzena de diades, incloses les tres sessions del Concurs de Castells. Totes tindran un desplegament especial en directe a Catalunya Informació i Catalunya Ràdio. El calendari és el següent: 

24 de juny. Sant Joan a Valls 
2 de juliol. Diada del Pla de la Seu a Tarragona 
3 de juliol. Festa Major de Terrassa 
24 de juliol. Les Santes a Mataró 
30 de juliol. Festa Major de Vilanova 
19 d'agost. Sant Magí a Tarragona 
27 d'agost. El Catllar 
30 d'agost. Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès 
18 de setembre. Primer diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona 
23 de setembre. Santa Tecla a Tarragona 
25 de setembre. Concurs de Castells (Torredembarra) 
1 d'octubre. Concurs de Castells (dissabte) 
2 d'octubre. Concurs de Castells (diumenge) 
23 d'octubre. Santa Úrsula a Valls 
1 de novembre. Tots Sants a Vilafranca del Penedès 
20 de novembre. Diada dels Minyons de Terrassa 

 

Anar al contingut