Ernest Macià, astronauta a l'estiu a Catalunya Ràdio
Ernest Macià, astronauta a l'estiu a Catalunya Ràdio

L'estiu passarà volant (nosaltres, també)

"Gravetat zero" és el primer programa de ràdio fet des de l'espai i comença les emissions el dilluns 17 de juliol. Mai la ràdio havia arribat tan lluny.

Actualitzat

El món és menys greu del que sembla. Partint d'aquesta hipòtesi, la nostra peculiar tripulació s'enlairarà properament des d'un punt indeterminat de la terra amb l'objectiu de travessar l'atmosfera i establir-se tot l'estiu a l'espai. L'objectiu serà fer-hi el primer programa radiofònic sense gravetat ja que, segons sosté la tripulació, "a l'estiu el món s'ha de mirar amb una certa distància i sense gravetat". 

I qui forma aquesta tripulació tan anòmala? El pseudocientífic Eduard Puntet, l'actor Robert de Miro, l'astronauta russa Ievguénia Txamuskina, l'astronauta argentí Armando Rampas, els científics de lletres Iu Forn i Pau Vidal, el científic de notes musicals Lo Pau de Pons, el científic de veritat Daniel Closa, el científic menor d'edat Txin-Txan, la millor científica de la terra Míriam Santamaria, el científic de festes majors Sergi Moral, el científic de números Marc Vidal, el científic crític Oleguer Segarra i la gastronauta Trinitat Gilbert. Tots junts tocarem de peus al cel durant l'estiu. Fins i tot potser de nit, algú ens confondrà amb una estrella.

Anar al contingut