Catalunya Ràdio ja té preparada la graella d'estiu!
Catalunya Ràdio ja té preparada la graella d'estiu!

L'estiu a Catalunya Ràdio: totes les novetats de la nova programació

Saül Gordillo, director de l'emissora, ha presentat al Parlament les novetats de la programació d'estiu, que aposta pel talent intern i els nous formats. Xavi Freixes, Roger Escapa, Ernest Macià o Mercè Folch són algunes de les veus de l'estiu a Catalunya Ràdio.

Actualitzat

Catalunya Ràdio ja té preparada la graella d'estiu! El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, n'ha anunciat alguns detalls en una compareixença al Parlament.

La programació estival aposta amb força pel talent intern i pels nous formats, però mantenint les franges informatives i d'entreteniment de la temporada regular.

"El matí de Catalunya Ràdio"

El programa vaixell insígnia de Catalunya Ràdio no fa vacances, però canvia de capità. Mònica Terribas donarà el relleu a Xavi Freixes, que ja ha presentat el programa durant els festius intersetmanals.

El programa no matinarà tant i acompanyarà els oients des de les set del matí fins la una del migdia.

"El suplement"

"El suplement" tampoc no tanca a l'estiu. Ricard Ustrell deixarà en mans de Roger Escapa el programa líder dels caps de setmana.

El mateix esperit, el mateix equip, però un horari una mica diferent: de 9 a 1 del migdia.

"Gravetat zero"

Ernest Macià deixarà durant l'estiu els esports per conduir el magazín "Gravetat zero", l'espai més experimental de la graella d'estiu, que agafarà el relleu a l'"Estat de Gràcia".

Cada tarda, de 16 h a 19 h, Ernest Macià demostrarà que les coses, en el fons, tenen menys gravetat del que sembla!

"Fons d'armari"

Quins són els referents culturals que han deixat petjada en el doctor Bonaventura Clotet, el periodista Xavier Aldekoa, l'actor Pol López o la pianista Clara Peya?

Mercè Folch, la segona veu del programa "El suplement", mirarà de respondre a aquestes preguntes amb l'ajuda del filòsof Xavier Antich. El programa s'emetrà de dilluns a divendres de 21 a 22 h de la nit.

"Líquids"

Un estiu més, el periodista Xavier Graset torna a Catalunya Ràdio amb "Líquids", un programa que proposa una conversa, una reflexió i uns interrogants amb especialistes, teòrics i pensadors, sobre com vivim i com ha anat canviant el sistema de valors.

La literatura, protagonista

Abans de l'arrencada de la temporada d'estiu, el 17 de juny, Catalunya Ràdio estrenarà "Ciutat Maragda", un programa setmanal d'11 a 12 de la nit sobre literatura. Ho ha anunciat el director de l'emissora, Saül Gordillo, en una compareixença al Parlament.

El periodista David Guzman serà l'encarregat de conduir aquest espai, que parlarà sense complexos de títols imprescindibles de la literatura universal.

Els llibres i els seus autors seran presents al retorn d'iCat a l'FM amb "L'irradiador", un espai sobre literatura alternativa conduït també per David Guzman.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut