"Les mil i una nits" - Maria de la Pau Janer. Temporada 2016/2017
"Les mil i una nits" - Maria de la Pau Janer. Temporada 2016/2017

Des que l'home és home i des que la dona és dona, el sexe ha estat un dels motors principals que han mogut el món, si no el més important.
Per tercera temporada consecutiva, Maria de la Pau Janer se situa al capdavant de "Les mil i una nits" disposada a seguir aprofundint en els misteris, les sorpreses i els dubtes que genera la sexualitat humana.

 


Un programa amb vocació de servei, d'entreteniment i també d'enriquiment personal i col·lectiu que comptarà amb els col·laboradors i els entrevistats més entesos en la matèria, ja sigui teòrica com pràctica.
"Les mil i una nits" vol ser una finestra, de vegades oberta de bat a bat, i altres vegades discreta i mig tancada, que ens permeti veure i saber com som els humans quan ens relacionem sexualment entre nosaltres; com som ara, com hem estat històricament i com serem, potser, en el futur. Sense intenció de jutjar ni de valorar, ni tampoc de determinar què és "normal" i què no ho és. Sense prejudicis ni apriorismes, però amb una premissa bàsica: gaudir d'una sexualitat sana, plena i enriquidora a tots els nivells possibles.