Montse Virgili
Montse Virgili

"Les dones i els dies" s'endinsa en el terreny de les pors

Aquest dissabte, el programa dirigit i presentat per Montse Virgili posa el focus en les pors que tenen habitualment les dones. Amb filòsofes, psicòlogues, científiques i periodistes

Segons Montse Virgili, des de petites, se'ns educa amb por. El programa indaga perquè es diu a les dones que tinguin compte, que no vagin soles de nit pel carrer, que no parlin amb estranys, que poden rebre. A les pel·lícules i les novel·les les dones es dibuixen espantadisses, fràgils i insegures. Però de què tenim por, les dones? Són pors derivades del gènere? O en les atribueixen els altres?

El programa parlarà de la por a la violència cap als nostres cossos, però també d'altres pors: de la de ser mare, de la de fer-ho bé, també de l'angoixa de no ser prou bona a la feina, de la síndrome de la impostora, d'ocupar massa espai i també de la por al desconegut.

Amb la participació de Mar Martínez, psicòloga, Alba Alfageme, psicòloga, Laura Llevadot, filòsofa i Desiré Fez, crítica de cinema i escriptora

Montse Virgili acaba d'obtenir el Premi Comunicació no Sexista que atorga l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC).

"Les dones i els dies", que dirigeix i presenta Montse Virgili, s'emet els dissabtes de 00.05 a 01.00.

 

catradio.cat/donesidies

twitter.com/donesidies

instagram.com/donesidies

Anar al contingut