Xantal Llavina
Xantal Llavina
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 22.00

Les actrius Olalla Moreno i Elena Gadel, al "Revolució 4.0"

Al "Revolució 4.0" de dissabte, 16 d'abril, a les 22.00, Xantal Llavina entrevistarà les actrius del "Com si fos ahir" Olalla Moreno i Elena Gadel. Amb elles analitzarà el canvi d'hàbits a l'hora de consumir productes audiovisuals.

Diumenge, dia 17, també a les 22.00 a l'FM de Catalunya Ràdio, el programa comptarà amb el músic Julen Gerrikabeitia, que explicarà com ha passat de les xarxes a l'èxit.

Actualitzat

Al "Revolució 4.0" de dissabte, l'actriu Olalla Moreno i l'actriu i cantant Elena Gadel, a les quals podem veure a la sèrie de TV3 "Com si fos ahir", parlaran de les seves carreres professionals i del canvi d'hàbits a l'hora de consumir productes audiovisuals. Gadel també es referirà a l'èxit del programa de TV3 "Eufòria", del qual és membre del jurat. Destacaran la importància de les xarxes socials a l'hora de promocionar les seves carreres artístiques i de si els afecten o no les crítiques o els elogis que llegeixen a internet sobre la seva feina.  

També dissabte, el meteoròleg Francesc Mauri i Pau Bartrolí parlaran del moment que viu el cotxe elèctric i sobre si realment les vendes s'estan disparant o, de moment, no està creixent tant com deien les previsions. Eduard Martín, director de connectivitat intel·ligent de Mobile World Capital, donarà a conèixer la iniciativa del sector tecnològic i digital "IT4Ukranians", que ofereix oportunitats laborals als refugiats de la guerra d'Ucraïna que al seu país treballaven al món TIC. I Joana Barbany analitzarà una nova edició dels Premis Dona TIC 2022, que ja estan convocats: les categories que es premiaran i les novetats de l'edició d'aquest any, que inclou la incorporació com a col·laboradors d'institucions vinculades al món TIC. 

Diumenge, Xantal Llavina conversarà amb Julen Gerrikabeitia, un músic que ha triomfat a les xarxes socials fent paròdies de cantants coneguts i que ara comença una carrera musical amb temes propis. A banda dels seus projectes propis, Julen forma part de diversos grups de música. Interpretarà dues cançons en directe a l'estudi amb la guitarra i anunciarà les dates de la seva primera gira en solitari.  

Santiago Niño-Becerra parlarà de l'actualitat econòmica i d'un concepte sorprenent, l'anomenada reduflació, que és una pràctica que fan cada cop més indústries: reduir la quantitat de producte envasat però cobrar el mateix que si n'hi hagués més. També es referirà al preu de l'energia arran de la guerra d'Ucraïna i de les conseqüències econòmiques que pot tenir la contaminació. Carlota Pi explicarà l'intercanvi de tuits que va mantenir amb Elon Musk i també les bones condicions laborals que algunes empreses plantegen als seus treballadors per motivar-los i perquè sentin que treballen per viure i no viuen per treballar. Tancaran el "Revolució 4.0" de diumenge Àlex Saiz, que parlarà de la iniciativa d'una important cadena de grans magatzems de crear una mena de supermercats de criptomonedes, i Pau Bartrolí amb l'agenda digital de la setmana. 

 

Anar al contingut