Laura Rosel: "La ràdio: aquest mitjà màgic, que sempre hi és"
ANÀLISI

Laura Rosel: "La ràdio, aquest mitjà màgic que sempre hi és"

A la ràdio hi cap tothom. Un escenari per fomentar el diàleg, punt de trobada de cultures, sensibilitats i ideologies diferents

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto37

Laura Rosel

Directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

@laura_rosel
Actualitzat

És el dia mundial de la ràdio. Hi ha dies mundials de tot tipus, al calendari. I aquest és un dels més especials.

La ràdio: aquest mitjà màgic que sempre hi és. Que ens acompanya a casa, mentre conduim, al carrer i abans d'anar a dormir.

Aquest any, el dia mundial de la ràdio està dedicat a la diversitat. Si una cosa fa molt bé la ràdio és donar veu a tothom, trencar fronteres físiques i mentals. A la ràdio hi cap tothom. Un escenari per fomentar el diàleg, punt de trobada de cultures, sensibilitats i ideologies diferents.

I ho hem de celebrar, perquè som un país de ràdio. Tenim ràdios petites, mitjanes I grans arreu del país. Una gran afició per les ones, i una audiència sempre activa, propera i exigent. Les dades de consum de ràdio en donen fe any rere any: la ràdio en català creix, empesa per la confiança de milers de persones les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge, sigui hivern o estiu, hi hagi dies històrics o dies rutinaris. Un mitjà que s'ha sabut adaptar als canvis que ens ha portat la tecnologia, que ha liderat la revolució digital i que s'ha consolidat, com un tret específic i imprescindible per entendre'ns com a país.

Catalunya Ràdio, un any més, a prop dels oients, al carrer. Al Delta de l'Ebre, a Mollet del Vallès, a Sant Just Dervern i a Sant Cugat. Fins i tot a Dinamarca.

La ràdio arreu. Sempre la ràdio.

Anar al contingut