Laura Rosel: "El miraculós pacte exprés amb Unides Podem, a hores d'ara, continua sent insuficient"
ANÀLISI

Laura Rosel: "El miraculós pacte exprés amb Unides Podem, a hores d'ara, continua sent insuficient"

Han passat 10 dies des de les eleccions generals i continua el bloqueig

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto37

Laura Rosel

Directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

@laura_rosel
Actualitzat

Han passat 10 dies des de les eleccions generals i continua el bloqueig.

Pedro Sánchez segueix sense tenir garantits els suports necessaris per tornar a La Moncloa. La mateixa nit electoral, amb els resultats en mà, 700.000 vots menys i 3 escons menys que a l'abril, el líder del PSOE va proclamar que buscaria un govern d'estabilitat. Però amb una esquerra fragmentada i una dreta enfortida i radicalitzada, el panorama és de tot menys estable. Cada dia que passa n'és una prova.

El miraculós pacte exprés amb Unides Podem, a hores d'ara, continua sent insuficient. Sobretot, mentre ERC i JxCat -com és el cas- es continuïn negant a abstenir-se en la investidura.

El Partit Popular aprofita per fer-hi sang. La sentència dels EROs dona munició als de Pablo Casado i fan valer el seu "no és no".

Per cert, clamorós, el silenci d'Unides Podem davant les condemnes de presó a dos expresidents socialistes: Chaves i Griñán.

I amb tot, aquí, l'únic que té a guanyar sigui quina sigui la combinació és Vox: traurà profit de la visibilitat que li donen els 52 escons i el més que probable accés a la mesa del Congrés, entre d'altres...

La política continua donant signes evidents d'haver-se convertit en una migranya crònica per als ciutadans.

 

Anar al contingut