#ForaDeContext

Elisenda Carod i Joel Díaz, connectats per uns sofàs al "Fora de context"

Estrenem nou espai en directe a Instagram Live amb una conversa carregada d'anècdotes inversemblants

Elisenda Carod i Joel Díaz connectats per uns sofàs, al "Fora de context"

El confinament ens ha tret llibertats, però també ens ha portat a trobar noves fórmules de contacte i alguns regals com l'estrena de les converses #ForaDeContext a l'Instagram de Catalunya Ràdio! Elisenda Carod, de l'"Apocalipsi", i Joel Díaz, de l"APM?", han carregat amb la responsabilitat d'estrenar la joguina de l'única manera que podien: amb el millor sentit de l'humor i sense pèls a la llengua.

De l'àmbit professional al personal, els usuaris de la comunitat d'Instagram de @catalunyaradio -que ja arriben als 75.000!- han compartit algunes de les seves inquietuds i preguntes.

Un cop superat el moment "congelat" del Joel Díaz, la conversa ha fluït i ha arribat a punts que no podíem imaginar, com ara la connexió sorpresa d'uns sofàs de la Carod que ara pertanyen al germà del Joel! Com recorda el seu primer reportatge a l'"APM?" de la tele? Aquell 11 de setembre, entregant un lliri a Quim Torra…

"Va trigar uns 5 segons preciosos a entendre que era un lliri i que jo li estava vacil·lant. Un moment màgic de la meva vida!"

I per escenes màgiques... la de l'Elisenda Carod, que després d'entrevistar Alicia Keys va acabar presentant la seva actuació al Camp Nou!

"Vaig rebre una trucada del mànager de la cantant i em va dir que l'Alicia volia que la presentés jo, perquè hi havia hagut molt bon rotllo."

La cara del Joel -i la nostra- escoltant l'anècdota no té preu.

Però no només de records potents viuen els ‘live' d'Instagram, i la indiscreció dels usuaris també ha tingut el seu protagonisme. Els nostres presentadors han enviat mai una foto compromesa a algú? A qui triarien per casar-se, tenir sexe o matar dels seus companys? Mitja hora de conversa sense filtres que ja pots revisionar al nostre Instagram!

 

 

Cada dijous al vespre, amb diferents protagonistes, descobrirem una nova cara dels nostres presentadors i donarem l'oportunitat de preguntar en directe als oients. T'hi esperem en directe!

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut