#ForaDeContext

Charlie Pee i Juanjo Sáez, de Hèlsinki a Valdepeñas a "Fora de context"

La seva amistat bilingüe ha demostrat que coincideixen en molts punts...
Charlie Pee i Juanjo Sáez al "Fora de context"

Dues de les ànimes més tendres de la ràdio han compartit reflexions i dèries a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio, una finestra oberta als oients per conèixer de prop les veus que escolten! Sospitem que a ningú li ha sorprès que el Juanjo Sáez, amb els nervis que el caracteritzen, hagi somiat que la Charlie Pee aprofitava el directe per fer-li preguntes compromeses... Però l'important és que, al "Fora de context", les preguntes les fan els usuaris, en aquest cas des de punts tan insòlits com Valdepeñas o Hèlsinki! Més d'un ha volgut conèixer la seva relació amb la ràdio.

L'una, còmica, l'altre, dibuixant... com han anat a parar a l'"Apocalipsi" d'"El Matí de Catalunya Ràdio" i a "Estat de Gràcia"? Cap dels dos ho té gaire clar, però coincideixen que n'estan enamorats!

Charlie Pee: "Mai hauria pensat que acabaria fent ràdio i m'encanta, però no canviaria per res del món els stand-ups. És el que més he trobat a faltar durant el confinament."

Per la seva banda, després de confessar que el primer any ho va passar malament fins al punt de perdre cabells, el creador d'"Arròs Covat" i "Heavies tendres" ja fa temps que s'hi sent còmode.

Juanjo Sáez: "Abans de renunciar al dibuix, eliminaria amb pena la ràdio, però tot i que no en tinc ni idea és un mitjà molt guai!"

Fins i tot li han preguntat per la seva relació amb el seu company de micròfons Adam Martín, que no ha dubtat a desemmascarar: "L'Adam s'ha muntat un personatge de tio perfecte i dur, però té un cor de friki. És molt sensible i manyac. Això sí, el meu objectiu és saber què amaga darrere d'aquesta dèria per la nutrició."

I és el mateix món de la ràdio el que va unir el Juanjo i la Charlie en un escenari a la primera edició d'"Els radiòlegs", amb els monòlegs de set companys al voltant del Nadal. Amb totes les seves inseguretats davant la novetat, el Juanjo atribueix a la "inconsciència" haver-se atrevit a obrir foc amb el primer monòleg, però la Charlie, professional de l'stand-up, l'ha felicitat i assegura que va tenir molts collons!


I si ja al monòleg parlava de la celiaquia... hem de dir que s'agraeix l'esforç que ha fet després de tenir un ensurt amb el gluten la nit abans de fer el Live a Instagram!

Però la comèdia i la ràdio no són l'únic que els uneix; sembla que a tots dos els funciona bé el pas dels anys... La Charlie, que tot just acaba de complir els 30, té clar que està en el seu millor moment, i sembla que l'edat ha estovat el Juanjo:

Juanjo: "El meu odi cap a tot ha disminuït força. M'he anat moderant."

Tot i que també ha reconegut que la meditació no li va gens bé. Al contrari que veure sèries. Ell ens ha recomanat el drama sobre narcotràfic "Zero zero zero" i ella s'ha viciat a les docusèries com "Tiger king", "Wild wild country" i "I am a killer". Parlant de sèries... el Juanjo ha recordat amb amor el salt d'"Arròs covat" a la televisió pública i també "Heavies tendres": "TV3 em va donar molta llibertat. Ara, veure 'Arròs covat' a Amazon Prime Video em sembla una anomalia!".

Tot i més, cada dijous en una trobada informal amb més protagonistes a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut