David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a les 16.00. Hi destacaran les transmissions, diumenge, de la final de la supercopa ACB, amb la presència del Barça o el Joventut, i la transmissió del Vila-real—Barça, de la Lliga femenina de futbol

Dissabte, 24 de setembre (de 16.00 a 21.00) 

Demà, el "Tot gira" començarà amb Damià Aguilar explicant els entrenaments oficials del Gran Premi del Japó de Motociclisme. I conversaran amb Ramon Forcada, el cap de mecànics més veterà de la graella, que s'acomiada de la competició. I també explicarà en Damià com es viu la prova del Mundial de Superbikes que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya. 

Analitzaran el Mundial de Ciclisme els catalans que hi participen. També analitzaran amb Joan Creus, Carme Lluveras i Albert Miralles la nova temporada basquetbolística. I Lluís Canut, a l'"Snack Barça", parlarà de la setmana blaugrana. 

Entrevistaran el jugador del Girona Oriol Romeu per valorar el primer tram de la temporada i la seva arribada a la Lliga espanyola provinent de la Premier.  
Ernest Macià seguirà la primera semifinal de la SuperCopa ACB entre el Betis i el Reial Madrid.  

També hi haurà espai per a les seccions "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich; "Cubí or not Cubí" amb Marta Cubí o "la Rosca" amb Sergi Andreu. I Àlex Corretja, a "Ull de falcó", parlarà del comiat de Roger Federer de la competició. 

I no hi faltarà humor, al programa, amb "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa i Carles Roig. 

Diumenge, 25 de setembre (de 16.00 a 21.00) 

El programa començarà amb el que s'hagi viscut al Gran Premi del Japó de Motociclisme, amb Damià Aguilar. 

A les 17.00 serà el moment del partit de la Lliga Femenina de futbol entre el Vila-real i el Barça, amb Pere Escobar; les dades, de Maria Guixà i els comentaris, de Mireia Vera. 

A les 18.30 seran a la final de la Supercopa ACB, amb la presència del Barça o el Joventut, amb Ernest Macià; els comentaris, de Joan Creus i Carme Lluveras i les dades, d'Oriol Rodríguez. 

També hi haurà les seccions habituals com "Xip groc", amb Pere Bosch; "Estic girat" , amb Montse Mir, el VAR o el "Gol Kubala", amb Sergi Camps. 

 

Anar al contingut