Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dilluns, a partir de les 7.20

L'actualitat de la crisi del coronavirus, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, conversarà telefònicament amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per fer seguiment de l'evolució de la crisi del coronavirus.

A les 8.45, taula amb Bonaventura Clotet, cap de malalties infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, des de l'estudi, i connexions amb Marina Geli, metgessa internista i de malalties infeccioses i exconsellera de Salut; Roser Fernández, directora de la Unió Catalana d'Hospitals; Àlex Arenas, físic, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili, i Lluís Torner, Premi Nacional de Recerca, director de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO).

A les 10.08, roda amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i, a partir de les 10.20, les connexions internacionals amb els corresponsals a l'exterior per saber les afectacions en altres països.

A partir de les 10.35, consultori per resoldre dubtes dels treballadors autònoms amb Sandra Zapatero, presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC).

Com cada dia, a les 11.33, es connectarà amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències.

A "Lecturàlia", a les 12.08, es connectarà amb Màrius Serra i Enric Gomà, aquest últim amb l'espai "Els arbres no s'ho mereixen". La secció inclou una entrevista telefònica a Joan Carles Girbés, periodista i editor valencià. També és el director de la Setmana del Llibre en Català.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut