Marta Marco, al "Kids XS"
DISSABTE, A LES 13.05

L'actriu Marta Marco, al "Kids XS"

Demà dissabte, 24 de setembre, a les 13.05 per Catalunya Ràdio, el "Kids XS" comptarà amb la visita de l'actriu Marta Marco, o la Smita en la ficció, que està de molta actualitat. Acaba d'estrenar "La trena" al Teatre Goya a Barcelona, dirigida per Clara Segura.

A la secció "Per primer cop", del "Kids XS", Txell Bonet conversarà amb l'actriu Marta Marco, que es donarà a conèixer com a filla de Lluís Marco i com a mare del Roc. Entre altres coses recordarà que feia moltes activitats, de petita: bàsquet, dansa..., i també van apuntar-la a teatre. I explicarà un dels motius pels quals està tan vinculada a la cultura: "Tot el dia miràvem esports a la tele, i potser per això vaig acabar llegint més llibres". 

L'espai de criança "De 0 a 3" es preguntarà si s'ha de mentir als nens. En Jan Riera dirà que no, i explicarà una història d'honestedat amb els fills molt sentida i que li acaba de passar. 

A "Soy tu padre", Quico Sallés sembla que ha posat seny i decideix fer esport amb els nens. Però potser no és el que tothom es pot pensar. Hi ha molts tipus d'esports, i en Quico és un animal molt noctàmbul. Ensinistrar a jugar al pòquer o al billar als menors d'edat de casa, al "Kids XS". 

I, al "Cuinetes", la Maria Nicolau ve molt forta. Farà vi amb nens, els posarà a aixafar raïm i, després, s'ho beuran tot…. Amb un Sant Hilari? O a glopets petits?  

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures d'entre 0 i 10 anys, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet 

 

Anar al contingut