Els homes i les dones actuals ens sentim fràgils davant la incertesa dels temps que vivim. FRAGILITAT.
Alhora, l'esperança ens il·lumina el camí que personalment i col·lectivament dibuixem. Més just i més lliure. ESPERANÇA.
Sabem que necessitem dosis importants i renovades de coratge i humilitat per poder fer néixer i créixer l'amor. AMOR.
L'amor que crea i construeix; refugi tranquil de les nostres inseguretats. L'amor que esclata d'energia creativa.
A Catalunya Ràdio, l'equip que compartim "La vida" amb tots vosaltres escoltem i preguntem, busquem JUNTS les respostes a totes les preguntes. Amb l'esperit POSITIU que ens defineix.
La VIDA és conversa. És, també, debat i confrontació d'idees, és recerca i anàlisi, té sabor i melodies, bon humor, tendresa i rialles.
La qualitat de vida, la salut, les connexions personals, les millores socials, els plaers a tocar o la felicitat desitjada embolcallen tots els espais de "La vida", incloses les confessions més íntimes d'"El divan" .
Amb un privilegi d'estol de col·laboradors: Empar Moliner i Àlex Torío, Laura Borràs i Eduard Márquez, Aleix Cuberes i Eva Piquer, Pep Nogué i Pilar Sempau, Josep Ginesta, Jordi Sauret, Paqui Molero, Pere Font i Lena Crespi, Karmele Marchante i moltes altres persones que no caben en aquestes ratlles.
I amb un grup humà que hi treballa amb alegria: Sílvia Cóppulo dirigeix i presenta. Lídia Orriols coordina. Escriuen i investiguen Marisa Gil, Marta Vives, Marc Garriga i Jaume Grau. Gestionen Dolors Juanola i Ricard García Moyano. La nitidesa sonora és obra d'Albert Jódar i Ramon Vidal.
A Catalunya Ràdio, cada dia de cada dia, a les dotze, a la una i fins a les dues, compartim LA VIDA. 
Anar al contingut