Joaquim M. Puyal
És el narrador i productor executiu del programa. Va començar l'activitat radiofònica l'any 1968, quan va transmetre el seu primer partit del Barça. Ha realitzat i presentat nombrosos programes de ràdio. Ha estat el narrador de més de 3.000 esdeveniments esportius. Des del 1976 transmet partits de futbol en català. Ha estat també el responsable de programes televisius de gran popularitat.

Ricard Torquemada @RTorquemada
És un dels enviats especials de la transmissió als camps de futbol on juga el FC Barcelona. La seva capacitat per analitzar els partits i el seu domini del futbol de tot arreu aporten coneixement i singularitat al programa. A més a més, ens acosta la pantalla, l'examen dels jugadors i les rodes de premsa dels entrenadors després del matx.

Marta Carreras @MartaCarreras_
És una de les enviades especials de la transmissió als camps de futbol on juga el FC Barcelona. És la persona del programa que treballa més a prop dels jugadors: controla les biografies personals i esportives dels protagonistes dels partits, qui hi ha a les banquetes, qui s'escalfa... Ningú sap les alineacions oficials abans que ella i, tard o d'hora, tots els jugadors passen pel seu micròfon a la part final de la transmissió.

Josep Plazas
És el realitzador tècnic de la transmissió des dels estadis. La seva responsabilitat és que el so arribi, des dels camps de futbol, en les millors condicions possibles fins a l'emissora.

Dani Bachiller i Jordi Just @jjustk
Són els nostres companys tècnics que s'alternen en la responsabilitat del so que s'origina en la zona de vestidors dels camps de futbol o en els punts que cobrim amb micròfons autònoms. Aquest senyal arriba a la cabina de transmissions, des d'on s'envia, juntament amb el so que allà es produeix, cap al control central de la nostra emissora. És una feina dura que obliga a tenir, a més d'una bona competència professional, la capacitat de resoldre "in situ" dificultats imprevistes que, en canvi, no ens han d'impedir d'assolir els objectius marcats. La polivalència, un cert coneixement pluridisciplinari i la bona disposició per col·laborar en la innovació o en tot el que calgui són característiques que distingeixen aquests companys. Ah, i físicament han d'estar en forma!

Sergi Cutillas @sergicutillas
Sempre optimista, és un dels membres de la sala d'imatges de la transmissió. En Sergi i els seus ajudants no es perden cap detall de les jugades destacades del partit del Barça (fa anar el DVD amunt i avall per repetir el que calgui: gols, penals, accions remarcables...) ni de la resta d'enfrontaments que es juguen mentre fem la transmissió. A més a més, aporta la visió del culer més "típic" al programa. Té intuïció i intel·ligència naturals però... diuen que quan l'equip perd no sopa.

Carles Domènech @Carles_Domenech
És un dels membres de la sala d'imatges de la transmissió. Té l'habilitat de convertir les fredes dades estadístiques en elements clau per interpretar els partits de futbol. Les dades de Carles Domènech són un dels tresors del programa, sovint cobejats per altres col·legues i mitjans. Fa anys que treballa en el futbol de base, del qual és un enamorat. També és el nostre especialista en el reglament. La seva disposició a treballar per a l'equip és immillorable.

Jaume Ramon @JaumeRamon6
Aquest jove targarí, llicenciat en periodisme a la UAB, integra el centre de dades, on continua aportant continguts d'interès al programa, com les xifres del rival del Barça, preguntes sobre el partit, la jornada internacional... Les seves habilitats comunicatives i els seus recursos són una garantia.

Laia Tudel @laiatudel
Especialista en el dia a dia del club blaugrana, s'ha incorporat enguany al centre de dades per acostar-nos l'actualitat del món culer. En els partits que el Barça juga al Camp Nou, la Laia, audaç reportera, rastreja l'estadi a la recerca de la notícia d'última hora o de l'entrevista més fresca.

Judit Esteban @Judit_Esteban
És la responsable de la recepció de missatges. Així doncs, fa avinents a l'antena els missatges dels oients (que rebem a través del correu electrònic, el Twitter o el Facebook del programa). També és l'encarregada de controlar la participació al Fotojoc i al Tedepònim.

Marc Peiron @marcpeiron
El membre més nou de l'equip és el responsable de fer el resum dels moments més destacats del programa, de manera molt breu, per oferir als oients la síntesi del que ha passat durant quatre hores de ràdio. Aquesta secció s'emet durant els minuts finals de cada programa.

Leo Adrogué @iLeoAdrogue
Aquest argentí descendent de catalans és director artístic de continguts sonors en diversos projectes de l'àmbit audiovisual. Des de la temporada 2006-2007 col·labora en el disseny sonor de la nostra transmissió. Gràcies a la seva habilitat en el muntatge musical i al seu domini de la manipulació d'efectes, assoleix resultats notables en la personalitat sonora del missatge. És responsable de la preproducció d'àudio del programa.

Xavier Cussó
És el responsable de l'àrea tècnica del programa al capdavant d'una complexa taula de so d'última generació, que incorpora les prestacions d'un múltiplex, dissenyada, amb la seva participació, per experts enginyers de Catalunya Ràdio. Per fer aquesta feina cal eficiència tècnica, rapidesa de reflexos, esperit serè, bon gust, capacitat per treballar ordenadament i... també per improvisar! Un perfil gens fàcil de trobar.

Quimet García @Quimet_Garcia
Aquest jove tècnic superior de so és un apassionat de la música i de la ràdio, tot un especialista en el disseny d'ambients i d'espais sonors. En el programa s'encarrega de gestionar el muntatge dels continguts informatius i comercials amb els recursos formals.

Marcos Garcia @marquitosgarcia
Professional d'àmplia experiència en el món de la producció radiofònica, es va incorporar al programa la temporada 2009/2010. És el director d'edició de "LaTdP" i actua, des del control de realització, perquè la producció dels continguts es desenvolupi d'acord amb la previsió pautada. Feina a l'ombra al servei del projecte col·lectiu.

Albert Mora @albert_mora
Assistent de la direcció, és un dels membres del centre de dades. A la transmissió col·labora en la informació de la jornada, en la valoració dels fets més importants i en el servei de documentació. Hàbil usuari d'internet, amb l'ajut de diaris i llibres assisteix en la transmissió per aclarir tota mena de dubtes que se'ns presenten.

Sònia Oleart @soniaoleart
És l'encarregada de la producció operativa de la transmissió. Té la responsabilitat d'organitzar tots els desplaçaments i gestionar amb els clubs les millors condicions per desenvolupar la nostra feina. A més, col·labora en l'escaleta del programa i s'encarrega de les relacions exteriors i dels acords amb els nostres convidats. Des que l'hem incorporada, tot ens resulta més fàcil.
Anar al contingut