Victòria, festa i rècord mundial al Camp Nou
Rècord d'assistència al Camp Nou en un partit femení: 91.533 espectadors (EFE)
LaTdT

Victòria, festa i rècord mundial al Camp Nou

El Barça accedeix a les semifinals de la Champions femenina després de guanyar el Madrid per 5-2 davant de 91.553 espectadors

Actualitzat

M'AGRADA... la reacció blaugrana amb l'1 a 2

"Ha estat el moment clau del partit. El Madrid s'havia avançat amb dues accions aïllades i el Barça hi ha reaccionat competitivament. Podia haver sentit pressió o angoixa, però ha tingut una reacció immediata amb dos gols en cinc minuts. A partir d'aquí, el partit ha fet baixada. No és fàcil que reaccionin tan ràpid equips que no estan acostumats a viure situacions així."

Victòria, festa i rècord mundial al Camp Nou
El Barça ha guanyat per 5-2 i ja està a semifinals de Champions (FCB)

NO TINC DUBTES... de la profunditat exterior de Hansen i Rolfo

"Hansen té desequilibri i profunditat, ha fet molt de mal al Madrid, no deixa d'encarar i ha fet un gol. Rolfo ha jugat en tres posicions diferents, de lateral, d'extrem i de punta. Entén molt bé els espais, potser no té els recursos de Hansen, però finalitza bé i és precisa, té paciència i normalment no es precipita. És un tresor per a qualsevol entrenador."

Victòria, festa i rècord mundial al Camp Nou
Moment emotiu, amb l'himne de fons i el mosaic a les graderies (FCB)

NO PUC ENTENDRE... que el Camp Nou no es converteixi en la casa definitiva d'aquest equip

"Mereix aquest marc i seria una declaració d'intencions en l'àmbit europeu. El Barça se situaria a primera línia. No cal que s'ompli sempre el Camp Nou quan jugui el Barça, però la gent i l'equip s'hauria d'acostumar a veure aquest Barça al Camp Nou. No penalitza en res que el Barça a Europa pugui jugar sempre al Camp Nou."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut