Tusquets insta Laporta a "anteposar els interessos del Barça" als electorals
LaTdT

Tusquets insta Laporta a "anteposar els interessos del Barça" als electorals

Jordi Borda Actualitzat
TEMA:
Eleccions Barça

Catalunya Ràdio ha tingut accés a una dura carta del president de la Comissió Gestora del FC Barcelona, Carles Tusquets, adreçada a Joan Laporta, on renya el candidat a les eleccions del 7M:

"Demano que s'abstingui de requerir o amenaçar aquesta Comissió Gestora en la recerca de decisions que vostè consideri que poden convenir-li sota l'aparença de ser necessàries per al club."


Tusquets s'adreça a Laporta en termes molt durs en resposta a una carta anterior, datada el 22 de gener, en la qual l'expresident requeria Tusquets a encarar tots els seus actes a la gestió estrictament ordinària del club i no fer fitxatges com el d'Eric Garcia, ni renovacions de personal esportiu. "De no ser així", diu la carta de Joan Laporta a Tusquets, "la seva actuació serà susceptible de causar greus perjudicis tant al club com als candidats i es faria palesa una actuació negligent, obstruccionista, dolosa, essent responsable en exclusiva dels mateixos la Comissió Gestora, a qui faríem directa i solidàriament responsable dels resultats econòmics del FC Barcelona durant aquest període".  

La polèmica epístola ve a tomb sobre la decisió de no fitxar Eric Garcia ara al mercat d'hivern. A la carta, Tusquets es mostra partidari del fitxatge, però s'expressa amb duresa i fa servir fins a cinc cops la paraula "amenaça".

"Si la comissió Gestora no ha procedit a la subscripció de l'esmentat contracte, en cap cas haurà estat a causa de les seves injustes i desconsiderades amenaces, sinó més bé a causa d'una mostra de responsabilitat i elegància de permetre que sigui el president electe del Club qui adopti en el seu moment la decisió que consideri més adient sobre això."

"Qui això subscriu (Tusquets) considera que, pensant estrictament en els interessos del club, firmar aquest jugador hauria estat el més adient, tal i com em van traslladar els altres dos candidats. Postura aquesta, la d'anteposar els interessos del FC Barcelona als seus interessos electorals particulars (legítims al cap i a la fi), a la qual el convido a sumar-se"

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran el 7 de març. El vot per correu està garantit i hi haurà dues modalitats. Es votarà en cinc seus repartides per Catalunya i Andorra.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut