LaTdT

Per què Memphis va penjar la foto de l'estelada?

A "LaTdt" us expliquem la història de la sorprenent i controvertida publicació del davanter neerlandès del Barça a les seves xarxes socials, durant la Diada de Catalunya

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto35

Copresentadora del programa "Onze" de TV3

@laiatudel
Actualitzat

Dissabte passat, Diada de Catalunya, Memphis va penjar a Instagram una fotografia de dos senyors passejant pels carrers de Barcelona amb una estelada. La foto la va penjar el jugador per iniciativa pròpia.

Per què va penjar la fotografia?

Aquell dissabte al matí l'equip s'entrenava. Abans de l'entrenament, els responsables de premsa del primer equip van explicar als jugadors nous, com fan habitualment, què passava aquell dia. Els van explicar que era la Diada, que el club penjaria un seguit de fotografies felicitant el dia als catalans i que a la tarda hi havia una manifestació als carrers de Barcelona. L'explicació la van rebre Memphis, però també Luuk de Jong, Braithwaite i el Kun Agüero.

A la tarda Memphis va penjar la fotografia d'un senyor i una senyora passejant per la Gran Via de Barcelona amb una estelada. Quan Memphis va penjar la foto no sabia el significat de l'estelada. Va ser l'endemà quan va arribar a l'entrenament que l'hi van explicar. Llavors va entendre per què havia generat cert enrenou la seva publicació i havia rebut alguns insults entre els comentaris. Tot i així, Memphis va decidir deixar la foto a les xarxes perquè va dir que la foto i l'estelada li semblaven molt boniques.

Anar al contingut