"LaTdT" consolida l'aposta digital de les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio

El relleu de Joaquim Maria Puyal per Ricard Torquemada ha reforçat l'audiència a internet de les transmissions del Barça
Luis Enrique i Ricard Torquemada

Luis Enrique i Ricard Torquemada

"LaTdT", la transmissió dels partits oficials del Barça a Catalunya Ràdio, enfila el tram decisiu de la temporada amb una mitjana mensual de 54.000 usuaris únics que escolten els partits en directe al web i a l'app de l'emissora.

Quan falten 11 jornades per al final de la Lliga, amb el Barça líder de la classificació amb 63 punts, classificat per a la final de la Copa i a poques hores de jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, "LaTdT" manté l'audiència digital de "LaTdP".

Ricard Torquemada dirigeix les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio des del 12 d'agost del 2018, quan el Barça i el Sevilla van disputar la Supercopa d'Espanya a l'estadi marroquí Ibn Battuta de Tànger. Torquemada prenia el relleu de Joaquim Maria Puyal, després de 43 anys de retransmissions de futbol en català, acompanyat, a la narració del partit, per Bernat Soler, cap d'Esports de TV3 i, fins aleshores, al capdavant de les retransmissions de futbol a TV3.

Les cinc transmissions més escoltades d'aquesta temporada

  1. Barça-Reial Madrid de Lliga del 28 octubre del 2018
  2. Reial Madrid-Barça de Lliga del 2 de març del 2019
  3. Olympique de Lió-Barça de vuitens de la Champions del 19 de febrer del 2019
  4. Reial Madrid-Barça de Copa 27 de febrer del 2019
  5. Barça-PSV Eindhoven de Champions del 18 de setembre del 2018

A banda de la transmissió dels partits oficials del Barça, "LaTdT" va posar en marxa la secció "El tercer temps" d'anàlisi i reflexions dins del servei de podcast del programa, que juntament amb la secció "Els gols" i les entrevistes "Parlem de futbol" s'han afermat força entre els oients des del principi de temporada.

A més de Ricard Torquemada i Bernat Soler, integren l'equip de "LaTdT" Marta CarrerasCarles DomènechJordi CostaJordi BordaJaume Ramon, Xavier CamposLaia Tudel, Bernat Coll, Albert Mora, Carles Morales, Fran López i Quimet Garcia.