Dimecres

"La TdT" obre les portes als oients

Demà, amb motiu del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, entre el Barça i la Cultural Leonesa, "La TdT" convida 12 oients a viure en directe la transmissió del partit, des dels estudis de Catalunya Ràdio

Demà, a les 21.30, el Barça rebrà al Camp Nou la Cultural Leonesa, per disputar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Com sempre, des d'una hora abans, "La TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, que en faran la transmissió.

Però aquest programa serà especial, perquè s'obren les portes de la ràdio a 12 oients de "La TdT" que han guanyat un concurs que s'ha fet a les xarxes socials de Twitter i Instagram del programa. Els12 escollits gaudiran d'una visita a les instal·lacions de la ràdio i participaran a la transmissió com a oients vips. Viuran en directe des de l'estudi, el control, el laboratori i els detalls més secrets de com funciona la transmissió per dins. Fins i tot podran participar de la seva experiència en antena.

Hi haurà sorpreses per als participants, tant a la ràdio com al Camp Nou, i serà una transmissió especial i diferent en què es vol premiar la fidelitat i la complicitat de l'audiència.

catradio.cat/latdt